Esti ceea ce iubesti
0
EOLCanon 600D Body - SH5768

Canon 600D Body - SH5768

Referinţă: SH5768

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Canon 600D Body - SH5768

Descriere

Canon 600D Body - SH5768

store/product-description.title

Review Canon EOS 600D - articol pe blog-ul F64Noul model dispune de tehnolgia de detectie automata a scenei de fotografiat, prin analiza stralucirii scenei, a miscarii, contrastului si distanta pana la subiectul principal, pentru a realiza modul Scene Intelligent Auto.

Pe langa cele deja existente 6 moduri Picture Style, a fost adaugata a saptea: Picture Style Auto, care, in baza informatiilor furnizare de modulul de detectie automata a scenei, realizeaza ajustari fine ale unuia dintre modurile Picture Style existente, pentru a corespunde cat mai bine scenei reale.

De la EOS 7D, EOS 600D a preluat modul de functionare Basic+ (sunt realizate foarte simplu ajustari precum compensarea expunerii, a balansului de alb, a stilului sau a tonului din fotografie).
Alte imbunatatiri:
- Auto Lighting Optimizer (ALO) - analizeaza stralucirea generala a scenei si ajusteaza zonal extremele;
- corectarea vignetarii;
- Highlight Tone Priority - pentru redarea mai ampla a detaliilor din lumini;
- filtre creative (fish eye, granulatie similara filmelor alb-negru, soft-focus, miniature effect, etc) pot fi aplicate in etapa post-productie.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 157716

Specificatii

Canon 600D Body - SH5768

Product status
EndOfLife
Da

Accesorii recomandate pentru

Canon 600D Body - SH5768

Review-uri

Incarcare recenzii...