Cauta ...
0

Anker - Hub, USB 3.0, 4 x USB, Cablu 21 cm

anker
Adaugati 3 porturi USB 3.0 la orice computer PC sau Mac cu acest hub de la Anker. Astfel nu mai aveti nevoie sa schimbati constant stick-urile USB. Bucurati-va de un transfer rapid de date de pana la 5 Gbps. Conectati dispozitivul direct la computer sau laptop, iar cu ajutorul transferului de pana la 5 Gbps de pe fiecare port puteti sa incepeti lucrul fara grija timpului pierdut pentru sincronizarea datelor. Pentru ca Anker pretuieste timpul utilizatorilor produselor sale.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125033552
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Anker - Hub, USB 3.0, 4 x USB, Cablu 21 cm

O solute rapida si eficienta pentru transferul de date catre perifericele cu USB.Conectati dispozitivul direct la computer sau laptop, iar cu ajutorul transferului de pana la 5 Gbps de pe fiecare port puteti sa incepeti lucrul fara grija timpului pierdut pentru sincronizarea datelor. Pentru ca Anker pretuieste timpul utilizatorilor produselor sale.Eliberati-va biroulCu hub-ul cu USB 3.0 si 4 porturi de la Anker nu mai duceti grija aglomeratiei create pe birou din cauza dispozitivelor de dimensiuni mari si a cablurilor aferente.Functionalitate completaAcest Hub are dinmensiuni foarte mici, dar asta nu inseamna ca nu beneficiaza de o functionalitate completa. Bucurati-va de hot-swapping fara griji, de plug and play si de o compatibilitate deplina cu standardele USB 2.0 sau 1.1. Pentru mai multa siguranta, Hub-ul Anker cu 4 porturi beneficiaza de protectie la scurgerile de tensiune pentru ca mediile de stocare sa fie in deplina siguranta pe durata folosirii.

Specificatii:• Dimensiuni: 95 x 30 x 22mm

• Greutate: 45g

• Curent furnizat pe portul de date: 900 mAh

• Nu necesita drivere

• Sisteme de operare: Windows XP / Vista / 7 / 8, Mac OS 9.1 sau peste.

• Cerinte de sistem: Windows (32/64 bit) 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP, Mac OS X 10.6-10.9, Linux 2.6.14 sau mai nou.• Pentru mai multa siguranta si stabilitate utilizatorii de Mac OSX Lion 10.7.4 vor trebui sa fac up-date cel putin la OSX Mountin Lion 10.8.2.

• Anumite dispozitive in banda de 2.4GHz pot sa nu functioneze corect sau deloc, in acest caz incercati un port USB 2.0.

• Pentru o conexiune stabila, nu folositi Hub-ul USB 3.0 cu 4 porturi pentru a alimenta drive-uri de mare putere, cum ar fi HDD-urile externe. Acest HUB va sincroniza datele de pe dispozitivele cu cerinte mari de energie, cum ar fi tabletele sau telefoanele cu acumulatori de capacitate mare, dar nu va incarca aceste dispozitive.
Mai mult

Specificatii
Anker - Hub, USB 3.0, 4 x USB, Cablu 21 cm

Product Information

Product stateNou

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital