[Top Banner] O zi din 2021
0
Accesorii fotoCarti fotoA fi (sau a nu fi) fotograf - David Hurn

A fi (sau a nu fi) fotograf - David Hurn

Referinţă: 1045330
out of stock

Indisponibil

Deschidere la livrare

A fi (sau a nu fi) fotograf - David Hurn

Descriere

A fi (sau a nu fi) fotograf - David Hurn

store/product-description.title

„Am citit aceasta carte dintr-o suflare. Este o lectura nepretuita din punct de vedere al referintelor sale istorice si estetice, precum si din punct de vedere al perspectivei oferite de David Hurn, ale carui cuvinte ung la inima pe orice fotograf care îsi ia pasiunea în serios. Este o sursa nepretuita de inspiratie.”
Frank Hoy, profesor de jurnalism la Arizona State University

Termenul „fotojurnalism“ implica, pe de alta parte, faptul ca subiectul imaginii e, nu mai putin, unul de presa, respectiv ca e însotit de cuvinte si circula pe diverse canale media, îndeobste cu intentia de a îndrepta un rau social. Din acest punct de vedere, nu ma pot numi fotojurnalist. Nu mai tratez de mult evenimente curente, nu sunt nevoit sa ma supun rigorilor jurnalismului propriu zis, nu ma intereseaza consemnarea seaca a problemelor sociale, iar pozitivele mele sunt cel mai adesea menite nu atât publicarii, cât salilor de expozitie.

Autor: David Hurn
Editura Diafragma 9

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 136594

Specificatii

A fi (sau a nu fi) fotograf - David Hurn

Accesorii recomandate pentru

A fi (sau a nu fi) fotograf - David Hurn

Review-uri

Incarcare recenzii...