Zoom iQ7 - microfon stereo iPhone 5/5c/6 (Lightning)

Zoom
 
Cod produs: 125016995
Zoom iQ7 - microfon stereo iPhone 5/5c/6 (Lightning)
 
 
Microfonul stereo Mid-Side Zoom iQ7 este compatibil cu toate dispozitivele Apple echipate cu conector Lightning si sistem de operare iOS 6.0 sau ulterior. Impreuna cu aplicatia Handy Recorder (disponibila gratuit in iTunes), Zoom iQ7 transforma orice iPhone sau iPod compatibil intr-un reportofon digital profesional.

ZOOM iQ7 este recomandat pentru inregistrari de repetitii, concerte live, ENG (Electronic News Gathering), sunet pentru videoclipuri, interviuri etc.

• Microfon stereo Mid-Side
• Acoperire stereo 90° sau 120°
• Reglaje Raw M-S cu aplicatia Handy Recorder
• Compatibil inregistrari mono
• Rotita de control pentru Gain
• 3 LED-uri pentru monitorizare
• Jack 3.5mm pentru casti
• Distantier pentru compatibilitate cu carcase
• Zoom Handy Recorder App
• Compatibil cu alte aplicatii


 

Pentru iPhone, iPad si iPod Touch

Zoom iQ7 transforma dispozitivul tau iOS intr-un reportofon de nivel profesional. Zoom iQ7 este dotat cu microfoane stereo Mid-Side stereo cu 3 pozitii: 90 de grade / 120 de grade / M-S, recomandate pentru o gama larga de aplicatii si profesii.
Zoom iQ6 reprezinta o solutie convenabila pentru artisti si jurnalisti. Dimensiunile reduse si compatibilitatea extinsa (conectorul Lightning) simplifica inregistrarea de repetitii, concerte live, ENG (Electronic News Gathering), sunet pentru videoclipuri, interviuri etc.

Creeaza si inoveaza

Conecteaza un microfon stereo Zoom iQ7 la un dispozitiv iOS si vei fi pregatit sa faci inregistrari de calitate. Zoom iQ7 reprezinta instrumentul flexibil care iti permite sa produci acel continut care face diferenta.

Control deplin

Zoom iQ7 are butoane de control care iti permit sa reglezi usor parametrii, pentru a obtine de fiecare data inregistrari stereo cu o calitate extraordinara. Rotita de control Gain iti da posibilitatea sa reglezi nivelul de intrare optim. Indicatorul LED este destinat monitorizarii nivelului de semnal captat.
Mufa jack de 3.5mm poate fi folosita pentru monitorizare directa, atat la inregistrare, cat si la playback.

Pozitionare perfecta

Zoom iQ7 dispune de un mecanism de rotire care asigura o orientare stanga-dreapta optima. Indiferent daca inregistrati doar sunet, sau daca captati si sunet si video cu acelasi telefon, Zoom iQ7 poate fi orientat pentru maximul de calitate.

Inregistrare Mid-Side

Inregistrarea Mid-Side reprezinta o tehnica avansata care permite ca imaginea stereo sa fie modificata, inclusiv ulterior inregistrarii, in post-productie. Zoom iQ7 include un microfon directional mid care capteaza semnalul care vine direct din fata, alaturi de un microfon bidirectional side care preia semnalul care vine din ambele parti.

Selector pentru zona acoperita

Zoom iQ7 este prevazut cu un buton cu 3 pozitii pentru alegerea zonei pe care microfoanele o acopera. Puteti selecta intre:
- 90 de grade - concentrat pe sunetul care vine din fata;
- 120 de grade - pentru o imagine mai larga, care include ambianta spatiului;
- M-S este abrevierea de Mid-Side si inseamna inregistrare raw - permite reglaje stereo ulterioare inregistrarii, cu aplicatia Zoom Handy Recorder pentru iOS.

Conector extins si distantier detasabil

Zoom iQ7 este prevazut cu conector Lightning extins si distantier detasabil - pentru compatbilitate cu o gama larga de carcase.

Aplicatia Zoom Handy Recorder

Aplicatia Zoom Handy Recorder este disponibila gratuit in iTunes App Store. Handy Recorder App ofera o gama larga de instrumente pentru iQ7: volum casti, functie de inregistrare automata, egalizator, efecte, precum si selectarea formatului. Puteti selecta PCM liniar pentru calitate maxima, sau AAC pentru fisiere de dimensiuni reduse.
Mai mult, aplicatia Handy Recorder va permite sa trimiteti fisierele prin email sau sa le uploadati direct pe SoundCloud.

Specificatii tehnice:

Microfon Mid-Side stereo cu 3 pozitii: 90 de grade / 120 de grade / M-S
Presiune maxima                         120 dB SPL
Gain intrare +3 to +43 dB
Audio 44.1 kHz / 16-bit, 48 kHz / 16-bit
Alimentare Se alimenteaza din dispozitivul iOS
Conectori Apple Lightning
Jack stereo mini 1/8" (3.5 mm) 
Dispozitive compatibile
iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPod touch (generatia 5), iPad (generatia  4), iPad Air, iPad mini, iPad mini Retina 
SO compatibile iOS 6.0 sau mai nou
Dimensiuni 54.5 x 57.2 x 26.5 mm
Greutate 31.8 g
-#Accesorii diverse#Zoom#Zoom iQ7 - microfon stereo iPhone 5/5c/6 (Lightning)#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto