Zeiss ExoLens Kit obiectiv wide 0.6x + Bracket pentru iPhone 6/6s

Zeiss
 
Cod produs: 125029641
Zeiss ExoLens Kit obiectiv wide 0.6x + Bracket pentru iPhone 6/6s
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Kit-ul de Zeiss ExoLens include un obiectiv wide 0.6x cu o distanta focala echivalenta de 18mm si un bracket pentru a se atasa de telefonul compatibil iPhone 6 sau iPhone 6s.

Design-ul este Mutar, un sistem fara distanta focala cu focus-ul setat la infinit. Asta permite fotografierea obiectelor pe o plaja de la infinit pana la close-up, limitarile fiind impuse doar de proprietatile tehnice ale camerei.


Design-ul optic foloseste elemente asferice pentru a combate distorsiunile si aberatiile cromatice si ofera un contrast si o imagine excelenta pe toata suprafata.
Protectia impotriva prafului si a umezelii face acest obiectiv perfect pentru a fi folosit in exterior.

Noile obiective sunt caracterizate de un deisgn de top cu suprafete netede din aluminiu negru cu marcaje albe. Lentilele Exolens cu optica Zeiss sunt cele mai bune aflate in acest moment pe piata, cu un design modern si proprietati optice excelente.

Toate obiectivele au un strat antireflexii de la Zeiss care minimizeaza reflexiile atunci cand sticla se intalneste cu aerul.

Lentilele se ataseaza dispozitivului specific Exolens, un bracket din aluminiu cu atasare prin infiletare.

Bracket-ul Exolens are atat un filet pentru montarea pe trepied (1/4”-20) dar si o patina rece pentru a monta accesorii.


2193-799


-#Gadget-uri#Zeiss#Zeiss ExoLens Kit obiectiv wide 0.6x + Bracket pentru iPhone 6/6s#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto