Western Digital My Passport Wireless 2TB - HDD extern cu Wi-Fi, slot SD si USB 3.0

Western Digital
 
Cod produs: 125015818
Western Digital My Passport Wireless 2TB - HDD extern cu Wi-Fi, slot SD si USB 3.0
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Western Digital My Passport Wireless 2TB este un Hard Disk extern cu conectivitate Wi-Fi, slot SD si USB 3.0. WD My Passport Wireless este compatibil cu orice dispozitiv Wi-Fi cu sistem de operare iOS, Android OS, Windows sau Mac, fara a fi necesara o conexiune internet. Suporta pana la 8 conexiuni Wi-Fi simultane si permite streaming video pentru 4 fisiere HD simultan.

Cu dimensiuni foarte compacte, Western Digital My Passport Wireless este o solutie de stocare foarte utila fotografilor si videografilor.


Viata e mai simpla fara cabluri

Western Digital My Passport Wireless 2TB este un HDD extern wireless pentru toate dispozitivele tale. Poti elibera spatiul de stocare de pe tableta sau telefon, sau sa faci un back-up rapid al datelor valoroase, sau sa transferi imediat fotografii si clipuri de pe cardul SD. Western Digital My Passport Wireless 2TB nu are cabluri si este portabil. Un hard-disk fara limite!


Esti mai conectat fara cabluri

Western Digital My Passport Wireless 2TB permite conexiune wireless simultana cu pana la 8 dispozitive.


Slot SD incorporat

Transfera sau fa un back-up pentru fisierele foto si video de pe cardul SD. In plus, poti trimite instant fotografiile sau filmele, prin intermediul oricarui dispozitiv conectat la hard-disk. Western Digital My Passport Wireless 2TB este practic un cititor de carduri SD wireless.


Baterie reincarcabila

Bateria reincarcabila incorporata iti permite sa fii mobil pentru o perioada indelungata. Aceasta garanteaza pana la 6 ore de streaming video continuu si pana la 20 de ore de operare in stand-by.


Datele personale raman in siguranta

Pastrati-va fisierele in siguranta si blocati accesul neautorizat cu parola Wi-Fi. In plus, puteti proteja datele de pe dispozitivul portabil impotriva unei accesari nedorite prin USB cu functia Drive Lock, accesibila in panoul de control.


Panou de control

Panoul de control este intuitiv si permite configurarea, managemetul si diagnoza hard-disk-ului.Conexiune ultra-rapida USB 3.0

Pentru a obtine maximul de viteza de transfer, pentru volume mari de date, portul USB 3.0 este solutia optima.

Specificatii tehnice:


• Capacitate HDD: 2TB
• Sisteme de operare compatibile: Windows 8, 7, Vista, XP si Mac OS X

• Processor: TI AM3352
• Cache (Buffer): 256 MB
• RAM: 512 MB


<b>Conectivitate si viteze de transfer:</b>


• 1x USB 3.0 - USB 3.0 pana la 5 Gb/s; USB 2.0 pana la 480 Mb/s
• 1x slot card SD - pana la 25 MB/s
• Wireless-N cu MIMO - 2x2 Wireless-N

• Dimensiuni: 12.70 x 8.61 x 2.44 cm
• Greutate: 0.27 kg-#Hard Disk-uri Portabile#Western Digital#Western Digital My Passport Wireless 2TB - HDD extern cu Wi-Fi, slot SD si USB 3.0#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto