Westcott IceLight 2 - Lampa LED Portabila 5500K

Standard
 
Cod produs: 125026422
Westcott IceLight 2 - Lampa LED Portabila 5500K
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
IceLight 2 este o lampa profesionala portabila cu pana la 50% mai luminos decat modelul initial. Cu un index de redare a culorilor de 96, subiectul va fi pus in valoare intr-o lumina perfecta. Cu o greutate de doar 566 grame si un design compact, IceLight 2 este usor de transportat si de manevrat.
Cu pana la 50% mai multa lumina Pentru o utilizare mai eficienta in timpul filmarii sau fotografierii, IceLight 2 este prevazuta cu o tehnologie LED noua, patentata, ce oferta un randament cu pana la 50% mai multa lumina decat originalul!

IceLight 2 ofera 1,740 lumeni de randament balans de alb tip lumina-zilei extraordinar, totul mentinand o carcasa simpla si compacta.

Un LED mai bun LED-urile IceLight 2 se bucura de avantajele eficientei ridicate si a puritatii culorii impreuna cu un consum scazut si un timp de utilizare indelungat. Cu un balans de alb, tip lumina-zilei, la 5500K sunt gandite pentru o perioada de functionare de 50.000 ore, sau aproximativ 17+ ani, daca sunt utilizate in mod continuu timp de 8 ore pe zi.

O mai buna puritate a luminii Pe o scara de la 1 la 100, Index de Redare a Culorilor (CRI) masoara abilitatea unei surse de lumina de a pune in valoare adevaratele tonuri ale pielii, si nuantele culorilor. IceLight 2 atinge pe aceasta scara un rating de 96, ceea ce inseamna ca subiectul va fi pus intr-o lumina perfecta.

Flicker-Free pentru Filmare IceLight 2 permite un randament perfect stabil in timpul fiecarei utilizari gratie unor surse de alimentare incluse, de cea mai buna calitate.

Putere Precisa O baterie Litiu-ion, ce nu poate fi detasata de corpul IceLight 2, permite functionarea pentru mai mult de o ora la putere maxima si poate fi incarcata chiar in unitate.

Gandit pentru Portabilitate Cu o greutate de doar 566 grame, IceLight 2 poate fi usor utilizat cu o singura mana, permitand fotografilor si videografilor posibilitatea de a captura si ilumina in acelasi timp subiectul.

Raspandire in Unghi Larg a Luminii Spre deosebire de panourile LED traditionale, IceLight 2 are un difuzor de lumina integrat, gandit pentru protectia LED-urilor din interior si pentru a permite raspandirea razelor de lumina intr-un unghi larg, de 73 de grade. Acesta permite raspandirea pe o raza foarte mare a unei lumini delicate de buna calitate.

• Indicatorul de putere digital permite un control precis, in 18 pasi;
• Butoane argintii pentru ajustarea puterii;
• Buton on/off dedicat, cu capacitate de memorare a ultimei setari;
• Indicator de capacitate a bateriei, cu LED-uri albastre;
• Un consum mic de doar 15W, pentru randament la 1740 lumeni;
• Carcasa metalica protejeaza unitatea si permite disiparea caldurii pentru o mai mare durabilitate in timp;
• Ambele capete includ posibilitatea montarii pe trepied, stand de lumini sau bracket.

Multi-Voltaj & Certificat pentru Siguranta IceLight 2 suporta mai multe setari de voltaj, de la 100 pana 240-Volti, permitand utilizarea oriunde in lume. De asemenea este certificat CE pentru utulizarea in Europa si alte tari permitand calatoria peste hotare fara griji.

Design Recunoscut in Toata Lumea Similar predecesorului sau, IceLight 2 a fost conceput de catre fotograful renumit Jerry Ghionis. Toate imbunatatirile IceLight 2 sunt integrate intr-o carcasa subtire, recunoscuta pentru numeroasele premii dobandite.

Compatibil cu Accesorii Existente IceLight 2 este compatibil cu toate accesoriile existente inclusiv Voleti, Geluri Tungsten, conectorii two-way si toate celelalte accesorii disponibile pentru originalul Ice Light.

Detalii Produs:
• 1740 Lumeni, Randament la 96 CRI;
• 5500K, Randament balans de alb de tip lumina-zilei;
• Ultra portabil pentru utilizare manuala;
• Greutate mai mica de 566 grame;
• Timp de functionare de peste 60 de minute, la putere maxima;
• Control al puterii in 18 pasi, de la 5% la 100%;
• Display digital, pentru puterea utilizata;
• Bluetooth incorporat;
• Posibilitatea montarii pe trepied, stative de lumini, etc;

125026422


-#Lampi Lumina Continua#Standard#Westcott IceLight 2 - Lampa LED Portabila 5500K#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto