WD My Passport Ultra 3TB - HDD extern 2.5" cu USB 3.0 si criptare - negru

Western Digital
 
Cod produs: 125020670
WD My Passport Ultra 3TB - HDD extern 2.5
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Harddisk-ul WD My Passport Ultra are o capacitate de stocare de 3TB şi foloseşte software-ul de back-up WD SmartWare Pro care îţi permite să îţi salvezi datele personale direct pe unitatea WD sau pe Dropbox. Conectarea la PC se realizează prin intermediul USB 3.0. Datele stocate pe harddisk pot fi protejate prin parolare sau criptare hardware.

• Viteza USB 3.0: 5 Gb/sec
• Viteza USB 2.0: 480 Mb/sec
• Capacitate: 3TB
• Alimentare USB
• Securitate: criptare 256 bit
• Dimensiuni: 81.6 x 20.96 x 110mm
• Greutate: 0.23 kg
Harddisk-ul WD My Passport Ultra are o capacitate de stocare de 3TB si foloseste software-ul de back-up WD SmartWare Pro care iti permite sa iti salvezi datele personale direct pe unitatea WD sau pe Dropbox. Conectarea la PC se realizeaza prin intermediul USB 3.0. Datele stocate pe harddisk pot fi protejate prin parolare sau criptare hardware.
Disponibil in patru culori atractive si diferite capacitati (500 GB, 1 TB, 2 TB si 3 TB), My Passport Ultra ofera optiuni de backup flexibile si criptare 256 bit.
   

 

Compact, mobil si cu capacitate mare de stocare

Cu o capacitate de stocare de pana la 3TB, My Passport Ultra este partenerul ideal pentru posesorii de laptop-uri subtiri si Ultrabook. Modelul este disponibil in urmatoarele culori: negru, albastru, rosu si gri inchis.

   

WD Backup

Gratie software-ului de back-up automat WD SmartWare Pro, poti sa iti protejezi datele personale folosind resurse minime de sistem; programul ruleaza in background si permite salvarea datelor pe hard disk-ul extern sau Dropbox.

   

 

 
Securitate WD

Protejarea prin parola si criptare hardware se realizeaza rapid, prin intermediul WD Security; in acest fel iti securizezi datele contra accesarilor neautorizate.

   

 

USB 3.0

Atunci cand este conectat la un calculator cu USB 3.0, My Passport Ultra permite accesarea si salvarea rapida de fisiere, rata de transfer fiind de pana la 5GB. Comparat cu un hard disk USB 2.0, modelul WD are un timp de transfer de pana la trei ori mai mic.
-#Hard Disk-uri Portabile#Western Digital#WD My Passport Ultra 3TB - HDD extern 2.5" cu USB 3.0 si criptare - negru #-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto