WD My Cloud EX2 4TB, RAID, Network Attached Storage HDD extern USB 3.0

Western Digital
 
Cod produs: 125020677
WD My Cloud EX2 4TB, RAID, Network Attached Storage HDD extern USB 3.0
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
My Cloud EX2 Personal Cloud Storage 4TB - Dispozitiv de stocare. Fiabilitate absoluta de la un nume de incredere in materie de stocare.


My Cloud EX2 Personal Cloud Storage 4TB - Dispozitiv de stocare. Fiabilitate absoluta de la un nume de incredere in materie de stocare.
Cu ajutorul noului WD My Cloud EX2 va puteti crea propriul dispozitiv NAS exact asa cum doriti. Modelul suporta maximum doua unitati de stocare si va permite sa va salvati in siguranta fotografiile, inregistrarile video, muzica si fisierele personale, cu acces de oriunde. Alegeti intre mai multe optiuni de backup, redati in flux fisiere de dimensiuni mari pe orice ecran si particularizati-va dispozitivul NAS cu o gama completa de aplicatii.
Gestionare a unitatilor – tineti datele sub control cu mai multe optiuni de gestionare a unitatilor, inclusiv RAID 0, 1; moduri de extindere si JBOD.
Usor de configurat, usor de gestionat Instalati fara eforturi unitati si inlocuiti-le la cald cu usurinta. Tabloul de control puternic de la WD inseamna ca tineti mereu lucrurile sub control.
Dispozitiv NAS de inalta performanta – memoria de 512 MB si procesorul la 1,2 GHz asigura performante ridicate si viteza de lucru superioara.
Propriul dvs. sistem cloud personal – spre deosebire de sistemele cloud publice, dispozitivul My Cloud EX2 va permite sa va pastrati intregul continut intr-un singur loc sigur acasa sau la birou si sa il accesati de oriunde cu ajutorul computerelor, tabletelor si telefoanelor inteligente. Fara taxe lunare. Nu mai exista limite.
Produsele de stocare in sistemul cloud personal My Cloud functioneaza concomitent cu mai multe sisteme de operare, inclusiv Mac OS, Windows 8, iOS si Android cu aplicatii mobile.

Alimentare100-240 VAC
Dimensiuni171.45 x 154.94 x 99.06 mm
Greutate1.6 kg


WDBVKW0040JCH-EESN


-#Hard Disk-uri Portabile#Western Digital#WD My Cloud EX2 4TB, RAID, Network Attached Storage HDD extern USB 3.0#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto