Visible Dust Silicon DustSnapper 5801155

Visible Dust
 
Cod produs: 1041827
Visible Dust Silicon DustSnapper 5801155
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Dust Snapper ofera o suprafata curata pentru curatarea aparatului foto si obiectivelor, prin intermediul efectului magnetic si ionic al Dust Snapper.

Efectul combinat, ionic si magnetic, al Dust Snapper inlatura si impiedica particulele de praf sa se lipeasca de suprafetele aparatului foto si obiectivelor.


Majoritatea camerelor si obiectivelor foto sunt realizate din materiale compozite care sunt predispuse la atragerea particulelor de praf, atunci cand sunt asezate pe suprafete obisnuite.

Aceste particule, odata lipite de corpul camerei ajung in interior, uneori chiar pe senzor.

Pentru a rezolva aceasta problema VisibleDust a realizat un suport dintr-un polimer special cu dubla actiune ionica si magnetica, numit Dust Snapper, care are o putere mai mare de atragere si retinere a prafului decat materialele din care este realizat echipamentul foto.

Prin plasarea unui Dust Snapper sub camera sau obiective, se obtine un mediu fara praf pentru curatarea acestora.

Dust Snapper este usor de curatat, putandu-se clati sub un jet de apa sau praful colectat poate fi inlaturat cu un jet puternic de aer.

Datorita materialelor si tehnologiilor folosite in realizarea lui, DustSnapper nu este o simpla suprafata de lucru, ci un instrument pentru crearea unui mediu propice pentru curatarea echipamentului foto.


5801155


-#Curatare Senzori Foto#Visible Dust#Visible Dust Silicon DustSnapper 5801155#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto