Lumina de contur detaseaza subiectul de fundal si ii da un contur, de aici si termenul in engleza de „kicker lights”. Poate fi pozitionata pe par, pe umeri sau pe alta parte a modelului pe care o vrem separata de fundal
Lumina de modelare este intalnita la blituri sub forma unui bec ce are ca scop iluminarea subiectului pentru a testa in timp real efectul sursei de lumina sau a putea verifica in timp real cum cad umbrele.
Lumina de apus, numita si golden hour, este lumina preferata a multor fotografi, datorita nuantelor sale de auriu, portocaliu sau rosu. Este lumina perfecta pentru a face o poza spectaculoasa, dramatica
Lumina difuza se obtine cu o sursa de lumina cat mai mare in raport cu subiectul si are drept scop atenuarea umbrelor si micsorarea contrastului.

Varta 57082 - incarcator solar universal + 2 acumulatori AA (R6) de 2100mAh

Varta
 
Cod produs: 1047736
Varta 57082 - incarcator solar universal + 2 acumulatori AA (R6) de 2100mAh
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Detalii produs:

Incarcator solar dar in acelasi timp si acumulator, Varta 57082 este extrem de versatil si util amatorilor de calatorii, care cel mai adesea nu au la dispozitie alte surse de energie pentru incarcarea echipamentelor gen telefoane mobile, gps-uri, pda-uri, statii emisie/receptie, mp3 sau acumulatori AA.

Pe langa posibilitatea incarcarii echipamentelor prin panoul solar, incarcatorul dispune de 2 acumulatori AA (R6) de mare capacitate (2100 mAh) pentru a putea asigura o incarcare rapida, in orice moment.

Acesti acumulatora pot fi incarcati in prealabil prin portul USB, sau pe teren folosind panoul solar, stocand astfel energia pentru momentele in care este necesara.

Incarcatorul vine cu 6 adaptoare pentru cele mai folosite incarcatoare GSM

Pentru a descarca manualul in format PDF - CLICK AICI

• Curent de incarcare: 180 mA ± 10% mA
• Dimensiuni: 114 x 58 x 34 mm
• Greutate: 110 g

• Incarcatorul dispune de un buton de comutare USB IN / OUT
• Adaptoarele incluse sunt compatibile cu: Sony Ericson, LG, Samsung, Motorola, Blackberry, Nokia, miniUSB

incarcator solar varta
-#Alimentatoare Universale#Varta#Varta 57082 - incarcator solar universal + 2 acumulatori AA (R6) de 2100mAh #-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania
Aparate foto, camere video si accesorii foto