Think Tank Airport Security V2.0 - Troller

Think Tank
 
Cod produs: 1042723
Think Tank Airport Security V2.0 - Troller
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Think Tank Airport Security V2.0 este o geanta foto tip troller, gandita pentru fotografii ce au nevoie sa transporte o trusa foto voluminoasa. Geanta poate proteja si depozita cu usurinta trei SLR-uri, 6 obiective suplimentare, blitzuri, laptop si alte accesorii necesare oricarui fotograf (carduri, baterii, filtre, cabluri etc).

Manerul telescopic si sistemul cu role permit transportarea facila a echipamentului foto, oricat de greu ar fi acesta.

Airport Security V2.0 este conceput sa intruneasca cerintele companiilor aeriene pentru zborurile internationale, pentru a fi luat la bordul avioanelor. Conceput pentru calatorii dese, acest troller dispune de sisteme avansate de securitate pentru o calatorie fara griji.


Dimensiuni interne: 33 X 53,3 X 17,8-20,3 cm;
Dimensiuni externe: 35,6 X 55,9 X 22,9 cm;
Greutate: 5,4 - 6,4 kg in functie de accesoriile utilizate.


Cu o dimensiune exterioara de 35,6 X 55,9 X 22,9 cm, Airport Security intruneste dimensiunile pentru transportul la bordul avioanelor pe rutele internationale. Incape in compartimetele de bagaje de deasupra scaunelor. In avioanele mai mici, este posibil sa fie solicitata introducerea sa in cala de bagaje.

Trollerul dispune de un cablul cu lacat si incuietoare pentru compartimentul principal. Inchizand cu lacatul compartimentul principal al gentii si apoi legand geanta de un obiect fix, se poate preveni furtul echipamentului foto.

Think Tank Airport Security V2.0 poate fii folosit si ca rucsac, acesta dispunand de bretele ce culiseaza din compartimentul central facilitand purtarea in spate a trollerului.Airport Security V2.0


-#Genti Foto#Think Tank#Think Tank Airport Security V2.0 - Troller#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto