Think Tank Airport International V2.0 - troller

Think Tank
 
Cod produs: 1046826
Think Tank Airport International V2.0 - troller
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Think Tank Airport International V2.0 intruneste cerintele companiilor aeriene pentru zborurile internationale si domestice in SUA pentru a fi luat la bordul avioanelor. Conceput pentru calatoriile internationale, acest troller poseda sisteme avansate de securitate pentru o calatorie fara griji.

Caracteristici principale
• Dimensiuni ce permit transportul la bordul avioanelor pe cursele internationale;
• Lacat pentru asigurarea fermoarului compartimentului principal;
• Cablul cu lacat amplasat in partea din fata asigura husa de laptop cand este transportata in buzunarul frontal;
• Cablul cu lacat din partea din spate fixeaza intreaga geanta de un obiect fix;
• Poate transporta un obiectiv de pana la 500mm.


• Desi nu se intampla prea des ca pasagerii sa fie rugati sa li se masoare gentile de cabina, fotografii pot calatori in liniste, stiind ca aceasta geanta se incadreaza in dimensiunile admise la bordul avioanelor.Troller-ul Airport International V2.0 a fost testat la standardele Air Canada, British Airways, KLM, United, precum si la alte companii aeriene importante. In fapt, cea mai importanta caracteristica a acestei genti este ca pare mai mica si se incadreaza "vizual" in dimensiunile admisibile. Nu atrage atentia pentru a fi masurat de angajatii companiilor aeriene la imbarcare.

• Cablul cu lacat din partea din spate a troller-ului il poate fixa pe acesta de obiecte imobile. In anumite momente poate fi necesar sa lasati echipamentul pentru o perioada de timp in sala pentru media, intr-o sala de evenimente sau de nunta, intr-o camera de hotel sau intr-un alt spatiu. Inchizand cu lacatul compartimentul principal al gentii si apoi fixand geanta de un obiect imobil, se poate preveni un furt facil al echipamentului foto. Un lacat TSA de mici dimensiuni vine impreuna cu geanta, dar se poate folosi orice lacat pentru a fixa troller-ul cu ajutorul cablului din spate.

• Cablul de siguranta amplasat frontal, precum si combinatia lacatului antifurt va permite sa va asigurati si laptopul introdus in buzunarul din fata al troller-ului. Acest lacat este util atunci cand in calatorie este luat si laptoul si se transporta in buzunarul din fata.
Lacatul cu cifru securizeaza fermoarul principalului compartiment. Sunt multe situatii in care fotografii sunt nevoiti sa-si paraseasca pentru cateva momente echipamentul intr-o anumita locatie, iar ca echipamentul sa fie in siguranta pe acea perioada este vital pentru a evita un eventual furt. Cablul de securitate previne furtul daca este asigurat de un obiect imobil.

• Troller-ul Airport International V2.0 poate transporta o multitudine de accesorii - un kit complet pentru majoritatea fotografilor. In imagine puteti vedea doua DSLR-uri pro, doua blitz-uri, doua pocket wizard-uri, un 16-35 2.8, un 24-70 2.8, un 70-200 2.8, un 300 2.8 si inca mai este spatiu pentru mai mult echipament. Este important sa stiti ca apartul foto poate fi introdus atat cu obiectivul atasat, cat si fara.
O cupa speciala pentru transportarea trepiedului, precum si curelele de prindere necesare sunt incluse in troller-ul Think Tank Photo, atat trepiedul, cat si monopod-ul, putand fi transportate in lateralelel gentii.

• In interiorul clapei de inchidere exista un spatiu de tip organizer care poate depozita diverse lucruri necesare la o sedinta foto - de exemplu Pixel Pocket Rocket, baterii, pixuri, adaptoare de priza, cabluri si multe altele. Terminatiile fermoarului pot fi ascunse intr-un orificiu, acoperind astfel metalul care ar putea zgaria echipamentul foto aflat in interior.

• Roti de schimb, precum si carcasele pentru roti se regasesc intr-un kit pus la dispozitie in mod gratuit cumparatorului, astfel incat rotile sa poata fi inlocuite la nevoie. Rotile sunt pozitionate in extremitatile troller-ului, ceea ce ii da o buna stabilitate in mers. Carcasele rotilor sunt suficient de mari, astfel incat sa asigure protectie la borduri sau scari.

• Buzunarul frontal din material elastic poate fi folosit atat pentru laptop, cat si pentru un acces rapid la o geaca, ziare, dosare sau orice alt lucru pe care ti-l doresti la indemana. Buzunarul de tip organizer pozitionat in partea de sus a troller-ului poate fi folosit pentru pixuri, creioane, portofele pentru carduri, CD-uri, carnetele si multe altele.

• Pentru o identificare usoara, un port card este pozitionat imediat sub maner, acesta fiind suficient de mare cat sa introduceti cateva carti de vizita. Sub maner se mai regaseste si un buzunar prevazut cu fermoar, ideal pentru depozitarea pasaportului sau a altor lucruri marunte.

• Ridica-l! Troller-ele sunt GRELE doar atunci cand sunt incarcate cu echipament foto. Manareul de sus a fost plasat in asa fel incat fotograful sa ridice si sa aseze cu usurinta troller-ul in compartimentul de depozitare a bagajelor la bordul avioanelor, autocarelor sau oricarui alt mijloc de transport. Manerul este de foarte mare ajutor in special pentru transportul cu avionul pentru ca insotitorii de bord recomanda plasarea trollere-lor cu rotile in partea opusa deschiderii compartimentelor de bagaje.


• Dimensiuni interne(LxIxA): 33 x 47 x 16,5-19,1 cm;
• Dimensiuni externe(LxIxA): 35,6 x 53,3 x 20,3 cm;
• Greutate: 4,3 - 5,2 kg in functie de accesoriile utilizate.

Airport International V2.0


-#Genti Foto#Think Tank#Think Tank Airport International V2.0 - troller#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto