Tamron 150-600mm F/5-6.3 SP USD G2 Sony

Tamron
 
Cod produs: 125029752
Tamron 150-600mm F/5-6.3 SP USD G2 Sony
 
 
Compara acest produs cu:
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Tamron 150-600mm F/5-6.3 SP USD G2 este un super-teleobiectiv dedicat aparatelor foto cu montura Sony, ce va ofera o putere de magnificare impresionanta, generand totodata imagini de o calitate excelenta, bogate in detalii, texturi si contrast.

Este obiectivul ideal pentru fotoreportaj, sport sau fotografierea animalelor salbatice, fapt ce-l recomanda deopotriva fotoreporterilor cat si fotografilor amatori. De asemenea, este potrivit pentru aplicatiile foto in care necesita pastrarea unei distante mari intre fotograf si subiect.

Tamron 150-600mm F/5-6.3 SP USD G2 dispune de o construtia optica de invidiat ce alaturi de tratamentele multistrat vor oferi imagini cu adevarat uluitoare, de fiecare data.

Diafragma cu o deschidere maxima F/5.6-6.3 si distanta focala lunga asigua o separare excelenta a subiectului de fundal asigurand un echilibru excelent intre claritate si bokeh.

Tamron 150-600mm F/5-6.3 SP USD G2 poate fi folosit deopotriva pe aparatele foto cu senzor format APS-C cat si pe cele Full Frame sau pe film.

Obiectivul dispune de o constructie robusta si un sistem complex de garnituri, conferindu-i rezistenta la umiditate si praf.


• Focalizare rapida si silentioasa
Tamron 150-600mm F/5-6.3 SP USD G2 are integrat un motor de focalizare de tip USD ce asigura o focalizare rapida si silentioasa, fiind foarte eficient deopotriva in fotografierea subiectelor statice cat si a celor in miscare. De asemenea, motorul de focalizare liniar asigura o focalizare lina si foarte silentioasa, potrivita pentru filmari.

• Imagini uimitoare cu o definitie excelenta si culori saturate
Tamron 150-600mm F/5-6.3 SP USD G2 dispune de o optica de invidiat, 21 de elemente in 13 grupuri, ce integreaza elemente asferice si cu dispersie scazuta, ce alaturi de tratamentele multistrat eBAND de tip nano coating va vor oferi imagini bogate in detalii si cu un contrast excelent si culori saturate

•Un bokeh deosebit
Diafragma cu 9 lamele si o deschidere maxima F/5-6.3 si distanta focala mare asigura echilibrul perfect dintre claritate si bokeh, oferind o excelenta separare a subiectului de fundal, perfect pentru fotografia de portret sau fotojurnalism.

•Rezistent in orice conditii
Tamron 150-600mm F/5-6.3 SP USD G2 dispune de o constructie extrem de robusta, lentilele exterioare cu tratamente speciale cu fluorita si de serie de garnituri ce fac acest obiectiv rezistent la intemperii, umiditate si praf.

•Usor de transportat
Acest obiectiv este dotat cu un sistem de blocare a zoomului, impiedicand extensia acestuia accidentala in timpul transportului. Mai mult, montura de trepied de tip Arca-Swiss fac manevrarea mult mai usoara, asigurand totodata o priza excelenta.

Specificatii:
• Montura: Sony A
• Distanta focala: 150-450mm ( 225 - 675 mm in format APS-C )
• Diafragma maxima: f/5-6.3
• Nr. lamele diafragma: 9 (rotunjite)
• Diametru filtru: 95mm

· Pentru a va face o mai buna idee asupra unghiului de cuprindere oferit de acest obiectiv, puteti folosi un simulator de lungime focala facand click aici.


-#Obiective Foto DSLR#Tamron#Tamron 150-600mm F/5-6.3 SP USD G2 Sony#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto