Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

Sony SRS-BTM8 - boxa portabila cu Bluetooth si NFC alba

Sony
 
Cod produs: 125013168
Sony SRS-BTM8 - boxa portabila cu Bluetooth si NFC alba
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Sony SRS-BTM8 este o boxa portabila cu conectivitate Bluetooth si NFC, care se alimenteaza cu 4 baterii sau acumulatori AA. Sony SRS-BTM8 ofera o autonomie de pana la 20 de ore.

Când gătiţi, tastaţi sau sunteti angajat in alte activitati, puteti vorbi la telefon în regim „mâini libere” (hands free). Boxa are un microfon încorporat şi poate fi asociată cu telefoane compatibile NFC sau Bluetooth.


Muzica vă urmează

SRS-BTM8 este gata de drum oricând sunteţi pregătit. Boxa NFC se conectează la biblioteca muzicală de pe smartphone printr-o singură atingere, pentru audiţie wireless.


Fără cabluri, fără griji

Conectaţi-vă la muzica dvs. atingând pur şi simplu dispozitivul compatibil NFC de partea de sus a boxei. Nu aveţi nevoie de un cablu de alimentare, deoarece poate funcţiona cu baterii.


Sunet rafinat în orice încăpere

Sistemul Bass Reflex al boxei maximizează sunetul de frecvenţă joasă. Cu o putere de ieşire de 4 W, vă veţi putea bucura de performanţele puternice ale boxei în fiecare încăpere.


Apeluri telefonice în regim „mâini libere”

Când gătiţi, tastaţi sau pur şi simplu vă plimbaţi, vorbiţi la telefon în regim „mâini libere”. Boxa are un microfon încorporat şi poate fi asociată cu telefoane compatibile NFC sau Bluetooth®.

Durată de utilizare a bateriei de 20 ore

Luaţi boxa cu dvs. în curte sau în parc. Boxa poate funcţiona cu 4 baterii AA/LR6, asigurând o durată de redare de până la 20 de ore.

• Putere: 4W
• Bass Reflex

• Bluetooth
• NFC


-#Accesorii diverse#Sony#Sony SRS-BTM8 - boxa portabila cu Bluetooth si NFC alba#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto