Sony PZ 18-110mm F4 G OSS PZ - obiectiv cinema montura Sony E-mount

Sony
 
Cod produs: 125029920
Sony PZ 18-110mm F4 G OSS PZ - obiectiv cinema montura Sony E-mount
 
 

Sony PZ 18-110mm F4 G OSS PZ este un obiectiv zoom cu o polivalenta exceptionala, multumita plajei focale largi, zoom-ului 6.1x, a diafragmei cu luminozitata f4 constanta si a contructiei robuste si durabile. Acest obiectiv este menit sa raspunda exigentelor tuturor videografilor si cameramanilor, fiind potrivit pentru o multime de proiecte video, de la documentare, la filmari de evenimente, productie publicitara sau chiar cinematografie.

Sony PZ 18-110mm F4 G OSS PZ este destinat camerelor video cu montura Sony e si senzori format Super 35 sau APS-C, optica sa de exceptie genereaza imagini de detaliate necesare inregistrarilor profesionale la calitate 4K.

Obiectivul dispune de un sistem novator de stabilizare a imaginii, SteadyShot, ce compenseze miscarile operatorului, garantand filmari fluide cu adevarat uimitoare, chiar si atunci cand filmati in conditii de iluminare slaba. Mai mult, Sony PZ 18-110mm F4 G OSS PZ integreaza functia SMO (Smooth Motion Optics), gandita pentru a elimina trei din cele mai comune probleme ale cameramanilor: focus breathing, focus shift, axial shift, garantandu-va treceri clare si line dintr-un plan in altul.

Sony PZ 18-110mm F4 G OSS PZ are integrat un sitem de autofocus ce asigura o focalizare rapida si silentioasa, indiferent daca este vorba de o scena statica sau un subiect in miscare.

Obiectivul ofera o luminozitate maxima F/4, ideala pentru situatiile de filmare cu lumina scazuta sau cand aveti nevoie de o profunzime redusa a campului, bokeh-ul oferit fiind extrem de placut.

Obictivul are inelele de focalizare, zoom si diafragma prevazute cu dinti de ghidaj, putand fi angrenat cu sistemele de follow focus.

- Montura: Sony E
- Format imagine: Super 35
- Distanta focala: 18-110mm
- Deschidere diafragma: F/4
- Lamele diafragma: 9 (rotunjite)
- Rezistenta la umiditate si praf
- Inele compatibile cu sitemele follow focus


 

Imagini bogate in detalii
Acest obiectiv va ofera o calitate exceptionala a imaginii, multumita celor 3 elemente optice cu dispersie scazuta ED (Extra-low Dispersion), a celor 6 asferice alaturi de tratamente multistrat.
Bokeh natural
Diafragma cu o deschidere maxima f/4 si plaja focala 18-100mm asigura echilibrul perfect dintre claritate si bokeh, oferind la nevoie o excelenta separare a subiectului de fundal.
Compatibil cu sisteme follow focus
Sony PZ 18-110mm F4 G OSS PZ  utilizeaza inelele dintate pentru contolul diafragmei, zoom-ului si focalizarii, putand fi angrenate de siteme de follow focus, pentru un control extrem de precis si linear.
Schimbari de plan mereu clare
 Sony PZ 18-110mm F4 G OSS PZ  integreaza o functie cu adevarat revolutionara numita SMO (Smooth Motion Optics), ce elimina trei dintre cele mai comune probleme ale cameramanilor: focus breathing,  focus shift, axial shift, garantandu-va treceri clare si line dintr-un plan in altul.
- Focus breathing reprezinta o schimbare usoara cadrari, cauzata de actionarea zoomului.
- Focus shift este shimbarea planului de focalizare pricinuita de utilizarea zoomului, 
- Axial shift este devierea subiectului de la punctul initial in timpul operarii zoomului.  
Filmari clare si fluide
Obiectivul dispune de un sistem novator de stabilizare a imaginii, SteadyShot, ce compenseze miscarile operatorului, garantand filmari fluide cu adevarat uimitoare, chiar si atunci cand filmati in conditii de iluminare slaba.  
Ideal pentru filmari 4K
Partenerul ideal pentru camerele cu montura α, de la camera video profesionala PXW-FS7 pana la camerele cu obiective interschimbabile precum seriile α7 si α6300, obiectivul de tip G ofera o calitate a imaginii proiectata pentru utilizatorii profesionisti. Este compus din 18 elemente dispuse in 15 grupuri, inclusiv 6 elemente asferice si 3 elemente ED din sticla (dispersie extrem de scazuta) si dispune de o diafragma circulara cu 7 lamele. Design-ul complex asigura o imagine de inalta rezolutie, fiind foarte potrivit pentru inregistrarile profesionale de filme la calitate 4K.
Focalizare rapida si silentioasa
Gradul ridicat de operabilitate si functionarea silentioasa a noului obiectiv il recomanda pentru mediile profesionale de productie de film. Cele trei inele separate ofera control asupra focalizarii, zoom-ului si diafragmei, cu efect optim de rotatie pentru o impresie generala profesionala. Suporta atat zoom servo, cat si manual, iar inelele pentru zoom sunt flexibile pentru a se potrivi preferintelor fiecarui utilizator in parte. Lungimea obiectivului ramane constanta in timpul actionarii, fiind usor de utilizat impreuna cu un parasolar si alte accesorii pentru obiective. In premiera pentru obiectivele α, inelele de focalizare de 0.8mm sunt dispuse pe obiectiv, oferind compatibilitate cu accesoriile standard de focalizare.
Design rezistent la praf si umezeala
Performanta optica si operabilitatea sunt completate de un design rezistent la praf si umezeala, acest obiectiv fiind ideal pentru utilizarea in spatii deschise. Versatilitatea suplimentara este oferita de tehnologia Optical SteadyShot, care asigura stabilizarea imaginii in timpul miscarii operatorului, iar design-ul usor si compact il transforma intr-o solutie cu adevarat mobila.
Specificatii:
Montura: Sony E
Distanta focala: 18-110mm (27mm – 165mm eechivalent in format 35mm) 
Diafragma maxima: f/4 
Numar lamele diafragma: 7 lamele 
Diametru filtru: 95mm 
Distanta minima de focalizare: 0.95cm 
Constructie optica18 elemente in 15 grupuri 
Smooth Motion Optics (SMO) 
Stabilizare imagine: Da, OSS 
Greutate: 1100 gr
-#Obiective Camere Video#Sony#Sony PZ 18-110mm F4 G OSS PZ - obiectiv cinema montura Sony E-mount#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto