Sony MDR-XB950AP - Casti supraauriculare cu telecomanda si microfon - negru

Sony
 
Cod produs: 125014836
Sony MDR-XB950AP - Casti supraauriculare cu telecomanda si microfon - negru
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Bas puternic, potrivit pentru smartphone. Ascultati cele mai profunde ritmuri fara a pierde niciun apel. Simtiti fiecare ritm si nota de bas. Difuzoarele puternice de neodim, de 40 mm, cu un design strans în jurul urechii, ofera un sunet profund si echilibrat chiar si la volum ridicat. Preluati apeluri în regim „maini-libere” prin controlul de la distanta pe fir si microfon.


Structură Advanced Direct Vibe pentru bas echilibrat

Structura Advanced Direct Vibe a căştilor vă asigură că vă veţi putea bucura de un răspuns de bas echilibrat - indiferent de stilul dvs. muzical. Fiecare cupă pentru urechi conţine două diafragme flexibile, faţă şi spate, care sunt etanşate perfect pentru a izola notele de bas ale muzicii dvs. pentru un răspuns uniform şi răsunător în frecvenţele joase. 

Bas dens cu reglarea răspunsului în frecvenţă

Tehnologia de control pentru reglarea răspunsului în frecvenţă oferă un răspuns de bas profund şi strâns, perfect pentru stilurile de muzică bazate pe frecvenţe joase. O fantă de ventilaţie maximizează fluxul de aer în intervalul de frecvenţe joase, optimizând eficienţa diafragmei pentru a permite o reproducere mai fidelă a ritmurilor de bas. 

Difuzoarele dinamice din neodim asigură un sunet precis

Uşoare, de numai 40 mm, difuzoarele dinamice de neodim oferă căştilor un răspuns energic şi ritmic, chiar şi pe cele mai solicitante piese. Combinate cu o diafragmă foarte sensibilă, veţi putea să daţi volumul mai tare la căşti, fără a avea nevoie de un amplificator, iar dvs. vă puteţi bucura în continuare de un sunet clar şi precis în întregul spectru.

Răspuns larg în frecvenţă pentru o gamă sonoră completă

Gama largă de frecvenţă, de la 3 Hz la 28 kHz*, este concepută pentru muzica modernă cu mult bas. Partea cu sunete joase de 3 Hz din gama de frecvenţe preia toate notele puternice de sub-bas, iar pe partea cu sunete înalte de 28 kHz, vă puteţi bucura de melodii vocale de o claritate incredibilă. * Numai operare pasivă; A2DP între 20 Hz şi 20 kHz

Sensibilitate ridicată pentru un sunet clar şi puternic

Cu o sensibilitate ridicată de 106 dB/mW, aceste căşti sunt foarte eficiente la conversia curentului electric în semnale acustice. Aceasta înseamnă că veţi auzi un sunet mai puternic pe întregul spectru audio (faţă de căşti mai puţin sensibile) atunci când ascultaţi muzică din aceeaşi sursă şi la acelaşi volum.

Panou frontal din aluminiu pentru bas energic 

Panoul frontal din aluminiu, uşor dar rigid din partea de sus a carcasei elimină vibraţiile nedorite pentru a păstra sunete de bas profunde şi energice.

Designul pliabil şi pivotant face călătoria mai uşoară

Perechea perfectă pentru cei care trăiesc în continuă mişcare. Banda metalică glisantă de fixare pe cap şi designul pliabil şi pivotant permit depozitarea uşoară a căştilor atunci când nu le folosiţi sau în timpul călătoriilor. Cupele pentru urechi se pliază pentru împachetare uşoară într-un geamantan sau pentru purtarea în geantă. 

Bandă metalică pentru o fixare confortabilă 

Banda metalică prevăzută cu o pernă moale pentru cap asigură o fixare comodă şi confortabilă, oriunde vă poartă muzica. De asemenea, conferă căştilor un aspect şi o senzaţie premium.

Telecomandă pe fir şi microfon pentru apeluri în regim „mâini libere”

Cu o telecomandă pe fir şi microfon încorporat pe cablul pentru căşti, puteţi să preluaţi apeluri în regim „mâini libere” pe smartphone-ul Android sau iPhone în timp ce ascultaţi muzică. Comutaţi cu uşurinţă între melodii şi apeluri fără a avea nevoie să scoateţi căştile.

Dimensiune şi greutate
 • Greutate: 245 g (fără cablu)
 • Caracteristici generale: Tip închis
 • Difuzor: 40 mm - tip dom
 • Răspuns în frecvenţă (Hz): 3–28.000 Hz
 • Sensibilităţi (dB/mW): 106 dB/mW
 • Impedanţă (ohmi): 40 Ω la 1 kHz
 • Tip cablu: Tip Y
 • Lungimea cablului: 1,2 m
 • Conector: Miniconector în formă de L, placat cu aur, cu patru conductori
 • Microfon
  Direcţionarea microfonului pe fir: Omnidirecţional


  -#Casti si boxe#Sony#Sony MDR-XB950AP - Casti supraauriculare cu telecomanda si microfon - negru#-


  http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
  Aparate foto, camere video si accesorii foto