Sony ILCE-QX1 kit cu 16-50mm f/3.5-5.6 OSS negru

Sony
 
Cod produs: 125014765
Sony ILCE-QX1 kit cu 16-50mm f/3.5-5.6 OSS negru
 
 
Sony QX1 iti transforma telefonul intr-o veritabila camera foto cu obiective interschimbabile. Sony QX1 este compatibil cu orice obiectiv Sony pe montura Sony E si are la baza un senzor APS-C CMOS de 20.1 Mpx in pereche cu un procesor de imagine BIONZ X. Pentru a oferi o libertate extinsa, Sony QX1 permite fotografiere RAW, are ISO maxim 16000, sistem de AF bazat pe detectie de contrast cu 25 de puncte, blit pop-up si filmeaza Full HD la 30 fps.

Sony QX1 poate fi operat de pe ecranul unui smartphone sau tableta, prin Wi-Fi sau NFC, sau poate fi operat independent, insa fara nicio optiune de vizualizare.


• Montura Sony E
• Senzor CMOS APS-C de 20.1 Mpx
• Procesor de imagine BIONZ X
• Filmare Full HD 1080p la 30 fps
• Fotografiere RAW
• ISO maxim 16000
• Conectivitate Wi-Fi si NFC
• Rafala de 3.5 fps
• Blit pop-up incorporat
• Sloturi microSD si Memory Stick Micro
• Obiectiv Sony 16-50mm f/3.5-5.6 OSS


 
Cardul din imagini NU este inclus in pachet!
Sony ILCE-QX1 a obtinut premiul TIPA 2015 - Cel mai bun dispozitiv mobil pentru imagini.


Sony QX1 reprezinta solutia inteligenta pentru fotografii de calitate

Bucurati-va de calitatea obiectivelor pe montura Sony E! Camera foto Lens-Style Sony QX1 captureaza imagini care, de obicei, sunt posibile numai cu o camera foto cu obiective interschimbabile. Dotata cu un senzor CMOS Exmor de dimensiuni APS-C, camera foto Lens-Style Sony QX1 surprinde detalii uimitoare cu efecte de defocalizare placute, utilizand smartphone-ul sau tableta.
Posibilitati extinse cu obiectivele pe montura Sony E

Odata ce camera Sony QX1 este conectata la smartphone sau tableta, puteti atasa o gama larga de obiective cu montura E pentru a va extinde posibilitatile creative.O capodopera tehnologica

Camerele foto digitale se bazeaza pe trei componente cheie: obiectivul, senzorul de imagine si motorul de procesare a imaginii. Ceea ce face ca noua camera Lens-Style Sony QX1 sa fie atat de exceptionala, este faptul ca Sony proiecteaza in mod special aceste componente sa conlucreze pentru fotografii si filme uimitoare.


Blit incorporat pentru iluminari corecte

Cu Sony QX1 fotografiati in intuneric fara probleme, gratie unui blit incorporat. Modul Automat superior recunoaste mediile de fotografiere si regleaza corespunzator setarile.Control manual

Preluati controlul asupra fotografiilor utilizand setarile manuale P/A/S. Selectati modul Program automat, prioritate de diafragma, prioritate de timp de expunere, pentru a incerca diferite combinatii de parametri de expunere.
Fotografiati din unghiul perfect

Pachetul Sony QX1 include si adaptorul Sony ADP-FSK1, care permite atasarea camerei Lens-Style de corpul telefonului. Adaptorul Sony ADP-FSK1 este prevazut cu articultie mobila, care permite ajustarea unghiului de inclinare, pentru a fotografia si filma din unghiuri dificile.Capturati, editati si partajati

Camera Lens-Style Sony QX1 se integreaza perfect cu smartphone-ul dumneavoastra, permitandu-va sa realizati fotografii superbe, sa le editati direct pe telefon si apoi sa le distribuiti online.
Fiti creativi cu fotografiile dumneavoastra!

Configurati-va camera Lens-Style pentru zone care inainte erau dificil sau imposibil de atins, apoi preluati controlul - inclusiv zoomul, incadrarea si declansarea - utilizand doar ecranul dispozitivului mobil.-#Aparate Foto Mirrorless (fara oglinda)#Sony#Sony ILCE-QX1 kit cu 16-50mm f/3.5-5.6 OSS negru #-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto