Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

Sony Handycam FDR-AXP33 Camera video 4K cu stabilizare Balanced Optical SteadyShot

Sony
 
Cod produs: 125016786
Sony Handycam FDR-AXP33 Camera video 4K cu stabilizare Balanced Optical SteadyShot
 
 
Retraiti amintirile la rezolutie 4K cu de 4 ori mai multe detalii decat Full HD. FDR-AXP33 ofera stabilizare optica SteadyShot™ si un obiectiv Zeiss pentru o calitate remarcabila a imaginii.


• Compacta - cu aproximativ 30% mai mic si cu 20% mai usor decat alte modele 4K
• Inregistrare 4K la o rata de 100Mbps
• Caracteristici profesionale pentru mai multa flexibilitate in filmare
• Redarea imaginilor 4K direct pe televizorul Full HD
• Inregistrare video duala cu stabilizare SteadyShot
• Inregistrare in format XAVC S pentru imagini fluide
• Posibilitati creative cu Highlight Movie Maker, Live Streaming si Multi Camera Control
• Proiector incorporat cu luminozitate ridicata - 50 de lumeni
• Permite atasarea unui microfon extern printr-un jack de 3.5mm


 
Pentru a inregistra filme la rezolutia 4K camera accepta doar carduri UHS-3 de minim 64 GB;

Nu se pot extrage fotografii din clipurile 4K, acest lucru fiind posibil doar la camerele care inregistreaza pe memorie interna (nu pe card)
Surprinzi toate detaliile cu Sony Handycam 4K


• FDR-AXP33 este cu aproximativ 30% mai mic si cu 20% mai usor decat predecesorul sau, FDR-AX100, fiind astfel si mai atractiv pentru utilizatorii care isi doresc o camera usor de utilizat, insa cu performante spectaculoase. FDR-AXP33 este prima camera video 4K Sony care dispune de un sistem de stabilizare Balanced Optical SteadyShot (B.O.SS) ce asigura inregistrari 4K fluide, estompand tremurul mainii, fie ca filmezi imagini intr-un plan departat si actionezi butonul de zoom, fie intr-unul apropiat.


• FDR-AXP33 inregistreaza in format XAVC S, care este usor de stocat si de editat. Videografii pot inregistra la un bit rate ridicat de 100Mbps. Cu o cantitate de informatii mai mare pe fiecare cadru, inregistrarile 4K sunt clare si realiste - chiar si atunci cand subiectii sunt in miscare.


• Expertiza Sony in domeniul imaginii si in cinematografie se face resimtita in noua serie de camere video Handycam. Modelul FDR-AXP33 dispune de un inel si de un buton manuale carora le pot fi atribuite functii precum zoom, focus si expunere. Totodata, acest model dispune si de o patina universala compatibila ISO care poate fi utilizata cu mai multe accesorii ce sporesc oportunitatile creative pentru videografi.


• Chiar si in zilele foarte insorite, compozitia scenelor este usor de realizat datorita vizorului electronic imbunatatit (EVF), care arata de trei ori mai multe detalii decat cele disponibile pe modelele anterioare. Ecranul LCD luminos de 3 inci de tip Wide Extra Fine cu tehnologie WhiteMagic iti ofera detalii subtile si tonuri de culoare, indiferent de mediul in care filmezi, in interiorul unei incaperi sau afara, in lumina puternica, astfel ca ai acces permanent la imaginile inregistrate pentru a putea ajusta in orice moment setarile camerei.


• Odata ce ai incheiat inregistrarea, conecteaza camera la televizorul 4K prin cablul HDMI disponibil in pachet, pentru a revedea imaginile impresionante si realiste. Te poti bucura de imaginile surprinzatoare chiar si pe un televizor Full HD, datorita tehnologiei de redare Super-Sampled Full HD, care aduce inregistrarea 4K la parametri optimi pentru rezolutia Full HD.


• Highlight Movie Maker iti permite sa realizezi filme scurte cu efecte de tranzitie si muzica de fundal, chiar daca nu ai cunostinte de editare video. Camera alege cele mai bune imagini si compune filmul pe care il poti incarca cu usurinta pe platforme online ca Facebook sau YouTube. Toate imaginile sunt inregistrate in format MP4, fiind astfel usor de distribuit online.


• Functia Multi Camera Control iti ofera o gama variata de optiuni creative prin accesul simultan la mai multe camere compatibile. Astfel, poti opri sau porni inregistrarea, poti apropia imaginile indepartate folosind zoom-ul, poti fotografia cu mai multe camere in acelasi timp. in cazul in care esti utilizator de Action Cam sau de camere de tip obiectiv Sony, poti controla pana la cinci dispozitive simultan.


• Functia de Live Streaming disponibila iti permite sa transmiti live imagini HD si sunet de la Handycam prin accesul la o retea wireless.


• Inregistrarea in format XAVC S la un bit-rate de 50Mbps si un sistem avansat de stabilizare optica – Balanced Optical SteadyShot sau Optical SteadyShot cu mod Intelligent Active – sunt caracteristici standard. Cu un unghi de cuprindere mare, de 26,8mm, FDR-AXP33 poate fi utilizata pentru inregistrarea celor mai frumoase momente din vacanta, de la reuniuni de familie sau din viata de zi cu zi.
Nota: nu se pot extrage fotografii din clipurile 4K, acest lucru fiind posibil doar la camerele care inregistreaza pe memorie interna (nu pe card), cum ar fi AXP35.FDRAXP33B.CEN


-#Camere Video Compacte#Sony#Sony Handycam FDR-AXP33 Camera video 4K cu stabilizare Balanced Optical SteadyShot#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto