Sony Cyber-shot DSC-QX10 - camera zoom optic 10X pentru smartphone

Sony
 
Cod produs: 125007530
Sony Cyber-shot DSC-QX10 - camera zoom optic 10X pentru smartphone
 
 
Fotografii facute cu acest aparat
 
 
Sony Cyber-shot DSC-QX10 reprezinta un pas indraznet in tehnologia camerelor foto compacte. Bazat pe un obiectiv Sony G cu zoom optic 10X, acest aparat foto compact inovator este menit sa functioneze in tandem cu un telefon mobil inteligent, bazat pe Android sau iOS, cu care se conecteaza prin Wi-Fi sau NFC.• Obiectiv Sony G
• 25-250mm (echivalent 35mm)
• Zoom optic 10X
• Diafragma maxima F3.3 - 4.9
• Senzor CMOS 1/2.3" de 18.2 Mpx
• Filmare HD (MP4, 12Mbps, 1440x1080, 30p)
• Stabilizare optica Steadyshot
• 44 de scene presetate
• Conectivitate Wi-Fi si NFC
• Slot microSD/Memory Stick Micro M2


 
Sony prezintă Cyber-shot™ DSC-QX10 și DSC-QX100 - noutati pe blogul F64

Prezentare interactiva Sony QX10 si QX100

• Proiectat pentru posesorii de telefoane inteligente cu asteptari mari de la camera foto a telefonului, Sony Cyber-shot DSC-QX10 capteaza imaginile pe un senzor CMOS Exmor R de 18.2Mpx si ofera o plaja focala impresionanta pentru dimensiunile sale. Obiectivul 25-250mm (echivalent in format 35mm) ofera imagini reusite in orice situatie: de la petreceri la interior sau peisaje pana la detalii arhitecturale sau animale salbatice aflate la distanta.

• Sony Cyber-shot DSC-QX10 se conecteaza cu telefonul prin Wi-Fi sau NFC. Prin NFC, camera se conecteaza la telefon prin intermediul conectorului furnizat in pachet (fixeaza fizic cele doua dispozitive) si functioneaza ca orice alta camera foto compacta. Prin Wi-Fi, aveti posibilitatea sa incercati toate acele unghiuri dificile care erau imposibile cu o camera conventionala, conexiunea nefiind conditionata de apropierea fizica a celor doua dispozitive (camera si telefon).

• Beneficiati astfel de o camera foto excelenta, conectata in permanenta la servicii de stocare online si retele sociale. Creatia si difuzarea de continut foto si video de calitate nu au fost niciodata mai simple.

• Aplicatia PlayMemories, disponibila gratuit in Google Play si in iOS App Store, reprezinta cea mai simpla metoda de conectare, editare, transfer si stocare a fotografiilor si clipurilor dumneavoastra.


UPDATE DE FIRMWARE 06.02.2014 apasa AICI!


• Cu noua actualizare, QX100 oferă posibilitatea fotografierii în mod “Shutter Priority”, cu control total asupra timpului de expunere (de la 30" la 1/2000, la 1/3EV). Acest mod aduce cu sine o gamă largă de posibilităţi creative, de la imortalizarea clară a unui animal aflat în mişcare, graţie timpului de expunere scurt, şi până la surprinderea unor scene cu adevărat impresionante ce pot fi realizate doar cu un timp de expunere mai mare

• Utilizatorii aparatului foto QX100 beneficiază acum şi de o gamă extinsă de setări ISO ce pot fi alese manual. Astfel, in modurile “Programmable Auto”, “Aperture Priority” și “Shutter Priority”, paletă de setări ISO acoperă intervalul ISO160 – ISO12800, ceea ce permite realizarea unor fotografii clare, chiar și în condiții de lumină scăzută. Mai mult, camera foto poate înregistra acum Full HD (1920 x 1080 la 30cps), în format MP4, astfel încât fiecare detaliu să fie surprins cu fidelitate și redat impecabil pe un televizor HD.

• Camera foto QX10 beneficiază de asemenea de mai multă flexibilitate în folosire. Utilizatorul îşi poate alege valoarea ISO dorită din intervalul ISO100-ISO3200 în modul de fotografiere "Program Auto", funcţie ce oferă mai mult control al gradului de luminozitate dintr-o fotografie. În completare, camera foto QX10 filmează în format MP4 la o rezoluție de 1920 x 1080 la 30cps, îmbinând astfel puterea de fotografiere cu performanța video.

• Sony continuă să îmbunătățească modul de conectare la internet a gamei QX, astfel încât utilizatorii să poată realiza fotografii și să acceseze funcția de previzualizare fără întrerupera conexiunii Wi-Fi. De asemenea, intervalul de timp necesar pentru a stabili o conexiune wireless a fost redus la jumătate.

• Totodată, camerele foto QX pot fi conectate direct la tabletă cu un nou accesoriu de montare. Noul accesoriu SPA-TA1 permite atașarea camerei pe tabletele cu înălțime între 75mm și 200mm și o grosime de până la 13mm. Acesta va fi disponibil în Europa începând cu luna martie a acestui an. Mai mult, posesorii smartphone-ului Xperia Z1 Compact vor putea achiziționa o nouă carcasă pentru atașarea camerelor QX la telefonul mobil.


DSCQX10B.CE7


-#Aparate Foto Compacte#Sony#Sony Cyber-shot DSC-QX10 - camera zoom optic 10X pentru smartphone#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto