Sony A7R III RS125038490 Resigilat

Sony
 
Cod produs: RS125038490
Sony A7R III RS125038490
 
 
Fotografii facute cu acest aparat
 
 
Compara acest produs cu:
16.398 00 lei
(pretul include TVA 19%)
anunta

Detalii resigilat:

Produs testat, ambalaj desigilat.


Detalii produs:

Noua camera α7R III valorifica performanta oferita de senzorul Exmor R CMOS de 42.4 megapixeli cu iluminare din spate si viteza superioara de fotografiere de pana la 10 cadre pe secunda, cu urmarire completa AF/AE, oferind o calitate video 4K, un interval dinamic extins de pana la 15 diafragme, sensibilitate ridicata si reducere a zgomotului pana la o treapta de expunere in plus.

Cu un corp compact si usor, noua camera foto este un instrument util si extrem de versatil pentru fotografi, videografi, creatori de continut multimedia si fotografi profesionisti care au nevoie de fiabilitate si flexibilitate.



• Rezolutie: 42.4 pixeli
• Senzor 35mm full-frame Exmor R CMOS
• Sistem Hybrid AF - Phase Detection AF, 399 puncte; Contrast Detection AF, 425 puncte
• Pana la 10 cadre pe secunda (pana la 76 cadre RAW)
• Filmare 4K
• Ecran LCD TFT 3" tactil
• Vizor 0.5" Quad-VGA OLED
• Wi-Fi, NFC, microHDMI, USB-C 3.1, Bluetooth
• Slot card Dual SD (1 slot compatibil UHS-II + 1 multi-slot)
• Autonomie baterie: pana la 650 cadre/ 190 minute filmare


 

Sony lanseaza camera full-frame α7R III cu obiectiv interschimbabil, cu rezolutie si viteza superioare


 

Modelul inovator mirrorless Full-frame ofera o rezolutie superioara de 42.4 megapixeli, capacitate de fotografiere in rafala de pana la 10 cadre pe secunda, Functie AF precisa si rapida, intr-un corp compact

 

    Senzor Exmor R™ CMOS full frame de 35mm si 42.4 MP[i] cu iluminare din spate si Evolved Image Processing
    Fotografiere in rafala de pana la 10 cadre pe secunda[ii], atat la declansare silentioasa cat si la declansare mecanica si urmarire automata a autofocusului/expunerii automate
    399 de puncte focale AF de detectie a fazei, care acopera 68%[iii] din suprafata imaginii, 425 puncte focale AF cu detectia contrastului si functie Eye AF[iv] de aproximativ doua ori mai eficienta
    Stabilizare optica a imaginii pe 5 axe, permitand timpi de expunere mai lungi cu 5,5 trepte[v]
    Inregistrare 4K[vi] cu citire a pixelilor pe intreaga suprafata a senzorului, fara efect de imbinare a pixelilor[vii]
    Reproiectata pentru profesionisti, inclusiv functii imbunatatite Auto Focus, sloturi Dual SD Card, durata extinsa de utilizare a bateriei, terminal USB SuperSpeed (USB 3.1 Gen 1) Type-C™ si multe altele
    Compacta, usoara, la doar 650 grame[viii]

 

 

Noua camera α7R III valorifica performanta oferita de senzorul Exmor R CMOS de 42.4 megapixelii cu iluminare din spate si viteza superioara de fotografiere de pana la 10 cadre pe secundaii cu urmarire completa AF/AE, oferind o calitate video 4Kvi, un interval dinamic extins de pana la 15 diafragmeIX, sensibilitate ridicata si reducere a zgomotului pana la o treapta de expunere in plusiv.

Cu un corp compact si usor, noua camera foto este un instrument util si extrem de versatil pentru fotografi, videografi, creatori de continut multimedia si fotografi profesionisti care au nevoie de fiabilitate si flexibilitate.

 

Nou nivel al calitatii imaginii

Senzorul Exmor R CMOS cu iluminare din spate este dotat cu o arhitectura cu lentile fara spatii si  strat AR (anti-reflectie) la suprafata chipului, pentru a imbunatati eficienta de captare a luminii, oferind astfel o sensibilitate ridicata, un nivel de zgomot redus, dar si un interval dinamic extins.

 

Noua camera α7R III de la Sony dispune de un nou front-end LSI care dubleaza* viteza de citire a senzorului de imagine, precum si un procesor de imagine BIONZ X™ imbunatatit, care creste viteza de procesare de aproximativ 1,8 ori, comparativ cu camera foto α7R II. Datorita acestor componente, camera poate fotografia la viteze mai mari, permitand o gama de sensibilitate ISO intre 100 - 32000 (extinsa la ISO 50 – 102400 pentru foto) si un interval dinamic de 15 trepte[ix] la setari de sensibilitate redusa.

 

Noul model full-frame nu este prevazut cu filtru optic „low pass”, ceea ce permite suprinderea imaginilor la cea mai mare rezolutie posibila, avand posibilitatea de a stoca in format RAW de 14 biti, chiar si in modul silentios sau continuu. Sistemul optic de stabilizare a imaginii pe 5 axe a fost imbunatatit pentru a permite fotografierea la o rezolutie foarte mare, pentru timpi de expunere cu 5.5 treptev mai lenti, cea mai buna performanta[x] de compensare pentru un sistem de stabilizare a imaginii. A fost imbunatatit obturatorul pentru a reduce vibratiile si imaginile miscate in toate modurile de fotografiere, inclusiv la fotografierea in rafala la 10fps, precum si redarea tonurilor pielii.

 

AF performant si urmarire AF/AE cu pana la 10 fpsii

Camera mirrorless full-frame α7R III este echipata cu un sistem de procesare a imaginilor care permite fotografierea la o viteza de pana la 10 cadre pe secunda, cu urmarire continua si precisa AF/AE pentru pana la 76 imagini JPEG / RAW sau 28 de imagini RAW necomprimate[xi]. Viteza de pana la 10 cadre pe secunda este obtinuta atat cu declansatorul mecanic, cat si cu cel silentios[xii]. Camera poate inregistra continuu cu pana la 8 cadre pe secunda[xiii] in modul de vizualizare live, cu un decalaj minim pe vizor sau ecranul LCD.

 

Pentru operabilitate imbunatatita, in timp ce grupuri mari de imagini sunt salvate pe cardul de memorie, multe din functiile cheie ale camerei sunt operabile, incluzand acces la butoanele „Fn” (Function) si „Meniu”, redarea imaginilor, precum si alte meniuri sau parametri, precum categorisirea imaginilor sau functii care faciliteaza sortarea imaginilor.

 

In plus, daca in spatiile de fotografiere este prezenta iluminarea fluorescenta sau artificiala, utilizatorii pot activa functia Anti-flicker[xiv] pentru a permite camerei α7R III sa detecteze automat frecventa luminii si timpul de declansare pentru a minimiza efectul asupra imaginilor imortalizate. Aceasta functie minimizeaza orice expuneri sau anomalii de culoare care pot aparea uneori in partea superioara si inferioara a imaginilor imortalizate la viteze mari de fotografiere.

 

Sistemul de focalizare imbunatatit al lui α7R III este alcatuit din 399 de puncte pentru AF de detectie de faza in planul focal, care acopera aproximativ 68% din suprafata imaginii atat pe orizontala cat si pe verticala. Exista, de asemenea, 425 de puncte de contrast AF, in crestere cu 400 de puncte comparativ cu a7R II. Acest sistem avansat asigura autofocus in aproape jumatate din timpul necesar a7R II in conditii de lumina scazuta, si tracking de aproape doua ori mai exact. Functia Eye AF este, de asemenea, de aproximativ 2 ori mai eficienta si este disponibila pentru utilizarea obiectivelor Sony cu montura A impreuna cu un adaptor.[xv]

 

Imbunatatirile suplimentare in ceea ce priveste flexibilitatea focalizarii includ disponibilitatea AF in modul Lupa focalizata, suport AF cu detectie de faza in plan focal la utilizarea obiectivelor cu montura A[xvi], un buton "AF On", un multi selector sau "joystick" pentru schimbarea rapida a punctelor de focalizare, functie touch focus flexibila si multe altele.

 

Rezolutie video 4K pentru profesionisti

Noua camera α7R III ofera capabilitati video exceptionale, cu capacitate de a inregistra video la rezolutie 4K (3840x2160 pixeli) pe intreaga suprafata a senzorului full-frame. In timpul inregistrarii in formatul Super 35mm, camera utilizeaza citirea completa a pixelilor fara grupare, colectand informatii in format 5K[xvii], supraesantionand acest continut pentru a produce video 4K cu un nivel de detaliu superior.

 

Noul HLG (Hybrid Log-Gamma)[xviii] este disponibil pe α7R III si suporta un flux de lucru Instant HDR, permitandu-le televizoarelor compatibile cu HDR (HLG) sa ruleze imagini extrem de realiste 4K HDR. Mai mult, atat S-Log2 cat si S-Log3 sunt disponibile pentru a oferi mai multa flexibilitate pentru gradatia culorilor. Camera poate, de asemenea, filma in Full HD pana la 120 fps sau pana la 100Mbpsvi permitand ca filmarea sa fie vizualizata si ulterior editata la viteze slow motionxix de 4x sau 5x, la rezolutie Full HD cu AF tracking complet.

 

Constructie, design si personalizare pentru profesionisti

Noua camera full-frame lansata de Sony este echipata cu o serie de optiuni care ofera un stil de operare profesional. Printre acestea se numara slot-urile duale, cu suport pentru cardurile de memorie UHS-II SD in unul din slot-uri.  Utilizatorii au o varietate de optiuni pentru stocarea continutului, inclusiv inregistrare separata pentru JPEG / RAW, inregistrare separata pentru imaginile statice / video, comutare automata la cardul urmator atunci cand s-a umplut cel curent si nu numai. Autonomia de utilizare a fost imbunatatita semnificativ, pentru ca noua camera foloseste baterii de tip Z care au o capacitate de aproape 2,2 ori mai mare decat cele de tip W utilizate pentru α7R II.

 

α7R III dispune de un vizor electronic Quad-VGA OLED Tru-Finder™ de rezolutie inalta si cu luminozitate ridicata, cu aproximativ 3,686k puncte pentru un nivel al detaliilor sporit. Vizorul, de asemenea disponibil pe camera Sony α9, are un strat protector ZEISS® T* care reduce semnificativ reflectiile si mai dispune de un strat de protectie din fluor pe lentila exterioara care respinge murdaria. De asemenea, rata de cadre este ajustabila, de la 50 fps la 100 fps[xix], pentru a se adapta la actiune. Ecranul LCD a fost imbunatatit, cu o rezolutie de 1.44M de puncte si cu tehnologia WhiteMagic™ care imbunatateste vizualizarea imaginilor in conditii de luminozitate ridicata, in aer liber.

 

In acelasi timp, camera ofera posibilitatea schimbarii rapide a punctelor de focus printr-un joystick si un buton ‘AF ON’ pentru a activa autofocusul in timpul fotografierii sau filmarii.

 

α7R III permite transferul rapid al fisierelor pe smartphone, tableta, computer sau server FTP prin Wi-Fi® si include un terminal de sincronizare, care permite conectarea directa a unitatilor flash externe si cablurilor. Un terminal SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 1) USB Type-C™ este disponibil pentru a oferi un plus de flexibilitate pentru alimentare si conectarea accesoriilor, precum si pentru un transfer mai rapid al fisierelor pe PC.

 

Noua aplicatie software "Imaging Suite" si modul Pixel Shift Multi Shooting

Odata cu lansarea a7R III este disponibila o suita software numita "Imaging Edge" care extinde capacitatile creative ale intregului proces de fotografiere - de la pre-procesare la postprocesare. "Imaging Edge" ofera trei aplicatii pentru PC numite "Remote", "Viewer" si "Edit", disponibile pentru descarcare gratuita, care permit vizualizarea live, pe PC a fotografiilor realizate remote si procesare RAW.

 
O alta noutate este disponibilitatea modului e Pixel Shift Multi Shooting pe α7R III, care beneficiaza din plin de stabilizarea optica avansata pe 5 axe pentru a crea imagini vii, compozite, la rezolutie inalta. In acest mod, aparatul foto deplaseaza cu precizie senzorul in pasi de 1 pixel pentru a capta 4 imagini cu pixeli miscati care contin 169.6 MP* de date foto. Aceste patru imagini pot fi compuse impreuna si procesate utilizand noua suita de software "Imaging Edge".



[i] Aproximativ, efectivi

[ii] Pana la 10 fps in modul continuu “Hi+”, si pana la 8 fps in modul continuu “Hi”. Viteza maxima depinde de setarile camerei

[iii] Aproximativ 68% din cadru, atat pe orizontala, cat si pe verticala

[iv] Comparativ cu α7R II, conform testelor Sony

[v] Bazat pe standardele CIPA. Doar compensare ”Pitch/yaw”. Obiectiv Planar T* FE 50mm F1.4 ZA. Reducerea zgomotului oprita la expunere

[vi] Un card de memorie SDHC/SDXC de clasa 10 sau mai mare este necesar pentru inregistrarea filmelor in formatul XAVC S. Un card UHS cu viteza clasa 3 sau mai mae este necesar pentru inregistrari 100 Mbps.

[vii] In modul Super 35mm.

[viii] Aproximativ

[ix] Conditii de testare Sony pentru imaginile statice

[x] Dintre camerele digitale cu senzor de imagine full-frame. Conform comunicatului de presa din octombrie 2017, pe baza cercetarii Sony

[xi] Modul continuu “Hi+” cu card de memorie SDXC compatibil  UHS-II. Mediu de testare Sony.

[xii] Unele distorsiuni pot aparea in cazul subiectilor care se misca rapid sau in cazul in care camera este inclinata rapid

[xiii] Modul “Hi”. Viteza maxima depinde de setarile camerei.

[xiv] Doar efecte de 100 Hz si 120 Hz sunt detectate. Viteza de fotografiere continua poate scadea. Fotografierea Flicker-free nu este disponibila inj timpul fotografierii silentioase, expunerii BULB sau inregistrarii video

[xv] Doar cu obiective SSM sau SAM. Functia Eye AF nu este disponibila pentru inregistrare video. AF-C poate fi utilizata doar cand sistemul AF “Phase detection” este selectat, dar focusul este fixat la primul cadru in timpul fotografierii continue, in alt mod decat “Continuous: Lo” (Hi+, Hi, Mid).

[xvi] Doar cu obiective SSM sau SAM. Cu adaptor LA-EA3. AF cu detectie a fazei nu este disponibil pentru inregistrare video.

[xvii] 15megapixeli

[xviii] Conectati acest produs la un TV Sony compatibil cu HDR (HLG) prin cablu USB atunci cand rulati filme HDR (HLG)

[xix] In PAL. 60fps sau 120fps in NTSC


Cumpara in rate
Plata in rate Card Avantaj Bonus Card Garanti Bank Card de Cumparaturi Raiffeisen Star Card Rate prin BRD Optimo Card AlphaBank Cardul BCR
Plata in rate
Cumpara acum prin credit online Cetelem si te vei bucura de toate avantajele creditului online Cetelem:
  • Confortabil - 100% online
  • Simplu si Rapid
  • Acordarea creditului in lei
  • Rata fixa
  • Costuri fixe
Totul la F64 Studio

Calculatorul de rate nu include prima de asigurare.

Detalii: www.f64.ro/pages/rate_cetelem.html

Calculator rate

 
Perioada:
Suma:
 
 
Rata: 0,00 lei
Dobanda: %
DAE: %
-#Aparate Foto Mirrorless (fara oglinda)#Sony#Sony A7R III RS125038490#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto