Sigma Cinema 24-35mm T2.2 EF mount

Sigma
 
Cod produs: 125029834
Sigma Cinema 24-35mm T2.2 EF mount
 
 

Sigma Cinema 24-35mm T2.2 este un obiectiv zoom, cu focalizare manuala, cu o optica de exceptie si luminozitate foarte buna, ce a fost proiectat special pentru a face fata celor mai exigente aplicatii video de varf, de la interviuri pana la productie publicitara sau cinematografice. Astfel acest obiectv genereaza imagini de detaliate necesare inregistrarilor la calitate 8K.

Obiectivele Sigma din gama Cine dispun de o constructie extrem de solida si are integrat un sistem complex de garnituri, conferindu-i rezistenta la intemperii. Mai mult, marcajele obiectivului sunt luminoase, facilitand filmarile facute in conditii dificile.

Obiectivul dispune de o luminozitate maxima foarte mare, T/2.2, ideala pentru situatiile de filmare cu lumina scazuta sau cand aveti nevoie de o profunzime redusa a campului, bokeh-ul oferit fiind extrem de placut.

Obictivul are inele de focalizare, zoom si diafragma prevazute cu dinti de ghidaj, pentru a functiona cu pentru sistemele de follow focus. Inelele au o cursa lunga si lina, fara trepte, permitand un control precis si rapid asupra acestor comenzi. Angrenajele inelelor este cu pas 0.8", conform standardului industriei cinematografice, facand acest obiectiv compatibil cu toate sistemele de follow focus existente pe piata.

Obiectivul poate fi folosit deopotriva pe camerele cu senzor format Full Frame cat si pe cele Super 35 sau APS-C.

- Montura: Canon EF
- Format imagine: Full Frame
- Distanta focala: 24-35mm
- Deschidere diafragma: T2.2 -T 16
- Lamele diafragma: 9 (rotunjite)
- Rezistenta la umiditate si praf
- Inele compatibile cu sitemele follow focus


 
Imagini uimitoare
Acest obiectiv va ofera o calitate exceptionala a imaginii, multumita elementelor optice cu dispersie scazuta, a elementelor asferice si a multiplelor tratamente.

Comunicare electronica
Montura obiectivului dispune de contacte elecronice, furmizand informati de tip metadata catre camera video ( distanta de focalizare, distanta focala, diafragma).

Un bokeh deosebit
Diafragma cu 9 lamele rotunjite si o deschidere maxima T.2.2 si distanta focala 24-35mm asigura echilibrul perfect dintre claritate si bokeh, oferind o excelenta separare a subiectului de fundal.

Angrenaj pentru sisteme follow focus
Sigma Cinema foloseste inele de dintate cu pas 0.8", fiind conforme standardului industriei cinematografice, facand acest obiectiv compatibil cu toate sistemele de follow focus existente.

Utilizare silentioasa
Dispozitivul de oprire a fiecarui inel incorporeaza un amortizor realizat dintr-o rasina speciala, ce ofera o functionare silentioasa. Aceasta caracteristica elimina orice sunet metalic in timpul filmari, oferind un plus de incredere cameramanului in timpul filmarilor.

Inel de focalizare cu o rotatie de 180°
Inelul de focalizare ofera o cursa extrem de lunga si lina, cu o rotatie de 180° mai mult decat dubla fata de cea a unui obiectiv foto, ceea ce face posibila o precizie extrem de mare a focalizarii. De asemenea, acest obiectiv este optimizat pentru focalizarea la distanta.

Inel de zoom cu o rotatie de 160°
Inelul de zoom dispune de o cursa foarte lunga, ce este translatata printr-o rotire de 160° dand un plus de preczie la operarea zoomului.

Utilizare in orice fel de conditii
Obiectivul Sigma Cine dispune de o constructie metalica foarte solida si un sistem complex de garnituri, conferindu-i robustete cat si rezistenta la umiditate si praf.

Inscriptii vizibile, facute sa reziste
Gradatiile sunt realizate cu o vopsea lumioasa, durabila in tomp, menita sa usureze operarea sau schimbarea obiectivului in conditii de iluminare slaba. De asemenea, gravarea este realizata cu LASER, garantand o rezistenta sporita.

Echilibru de culoare
Toate obiectivele din gama Sigma Cine sunt proiectate pentru a se conforma cu standardul CCI SIGMA. oferind un balans de culoare standardizat, facilitand la o corectie ulterioara a imaginilor. Astfel veti putea folosi oricare obiective din gama cu rezultate cromatice similare, lucru foarte important in productiile cinematografice.
Specificatii:
- Montura: Canon EF
- Format imagine: Full frame, Super 35
- Distanta focala: 24-35mm
- Deschidere diafragma: T2.2 -T 16
- Lamele diafragma: 9 (rotunjite)
- Ungi vizual: FF 84.1° - 63.4°, S35 60.8° - 43.8°, APS-C 61.2° - 44.2°
- Distanat minima de focalizre: 0.28 m / 11″
- Diametru imagine: FF Φ43.3
- Diametru maxim: 95mm
- Montura filtru: 82mm
- Masa: 1500g
-#Obiective Camere Video#Sigma#Sigma Cinema 24-35mm T2.2 EF mount#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto