Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

Sigma Art 50mm f/1.4 DG HSM - Sony A

Sigma
 
Cod produs: 125010093
Sigma Art 50mm f/1.4 DG HSM - Sony A
 
 
Imagini obtinute cu acest obiectiv
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Sigma Art 50mm f/1.4 DG HSM este un obiectiv reproiectat pentru a stabili un nou standard pentru linia ART.

Cu o deschidere maxima f/1.4, obiectivul cu distanta focala fixa Sigma Art 50mm f/1.4 DG HSM ofera performante de top pentru orice aplicatie foto, de la fotografie de portret si studio, pana peisaje, fotojurnalism si fotografie de strada.

Obiectivul este compatibil atat cu senzorii full frame A99, cat si cu senzorii crop.

• Complet reproiectat
• Calitate exceptionala a imaginii
• Claritate exceptionala a imaginii din centru pana in colturi
• Se potriveste perfect cu camerele de top dSLR
• Diafragma f/1.4 ce ofera, pe langa posibilitatea fotografierii in conditii de iluminare scazuta, un bokeh (separarea subiectului de fundal) extraordinar.


Element SLD (Special Low Dispersion)

Elementul de sticla SLD (Special Low Dispersion) corecteaza cu succes aberatiile cromatice de toate felurile oferind o mai buna redare a culorilor si a detaliilor. Ofera o imagine cu un contrast bun, culori vibrante si claritate exceptionala

Super Multi-Layer Coating


Reduce efectul flare si ghosting, pentru si produce imagini clare cu contrast bun. Indiferent de aplicatia aleasa Sigma ART 50mm f/1.4 ofera rezultate extraordinare.

Focalizare rapida si silentioasa


Motorul de focus tip HSM (Hyper Sonic Motor) asigura o focalizare rapida si silentioasa, fiind foarte eficient, mai ales la urmarirea unui subiect in miscare rapida.


Imagini uimitoare cu o definitie excelenta si culori saturate


Sigma Art 50mm f/1.4 DG HSM dispune de o optica de invidiat, elemente asferice si cu dispersie scazuta, ce alaturi de tratamentele multistrat va vor oferi imagini bogate in detalii si cu un contrast excelent.

Luminozitate excelenta, bokeh deosebit


Sigma Art 50mm este un obiectiv foarte luminos. Avand o diafragma cu o deschidere mare f/1.4, este ideal pentru fotografia in conditii de iluminare scazuta, fotojurnalism si portrete. De asemenea, este potrivit pentru situatiile in care se doreste o buna separare a subiectului de fundal.


TSC (Thermally Stable Composite)

Este incorporat in constructia obiectivului si este des comparat cu policarbonatul, are un grad mare de elasticitate si nu se contracta la conditii extreme de temperatura. De altfel, TSC contribuie la dimensiunile reduse ale obiectivului.
Sigma 50mm F1.4 DG HSM ART
Review Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art şi Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art

Dețin Sigma 50mm f/1.4 DG HSM EX și desigur ca mulți alții, când am aflat de apariția versiunii Art, am avut un moment de stupoare. Cum? De ce?
Ei bine, versiunea Art poate fi privită ca un fel de upgrade (major aș zice). Desigur, diferența în preț nu este deloc neglijabilă, dar nici cea în caracteristicile optice nu este.
Construcția – aici nu sunt prea multe de spus, este aceeași ca la obiectivul de mai sus, 35mm f/1.4 Art. Obiectivul este extrem de bine închegat, dă impresia că va dura o viață.

Citeste Tot
Un nou review Sigma 50mm f1.4 DG HSM Art

Am avut o surpriză foarte plăcută când prietenii de la F64 mi-au propus să fac un review acestui obiectiv. Au mai fost făcute şi alte teste şi review-uri înainte, însă eu m-am axat pe ceea ce mă interesează pe mine, fotografii documentare, de tip reportaj, pentru stock, evenimente şi sedinţe foto individuale. Adică tipurile de fotografii care ilustrează şi acest articol. E util să oferi posibilitatea mai multor fotografi, diferiţi ca abordare, să facă recenzii aceluiaşi echipament foto, pentru că fiecare are abordarea proprie, dar, mai important, fiecare are necesităţile proprii.

Citeste Tot


-#Obiective Foto DSLR#Sigma#Sigma Art 50mm f/1.4 DG HSM - Sony A#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto