Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art - Nikon FX

Sigma
 
Cod produs: 125030160
Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art - Nikon FX
 
 
Compara acest produs cu:
5.622 74 lei
(pretul include TVA 19%)

Doresc asigurare foto de 3 ani pentru furt, avarii accidentale sau tehnice: +719 82 lei
<b>DG for Digital</b> - obiectiv compatibil cu camerele cu senzor Full Frame si cele Crop (APS-C) <b>Hyper-Sonic Motor</b> - motor de focalizare ultrasonic, rapid si silentios. <b>FX</b> - obiectiv conceput pentru senzorii full frame, insa este perfect compatibil si cu senzorii crop.

Pachete speciale F64

Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art - Nikon FX Lowepro Pro Runner 350AW II Black Rucsac
5.622 99 lei
Castigi: 938,74 lei
Sigma 85mm 1.4 DG HSM Art a fost construit pentru a oferi o calitate impresionanta a imaginii, cu un nou design optic si componente premium precum 2 elemente de sticla FLD si un element cu dispersie partiala si indice mare de refractie ce ating un nivel inalt de performanta.

85mm 1.4 Art este un obiectiv ideal pentru o serie de subiecte, in special pentru fotografia de portret, atat in studio cat si in diverse locatii.

Noul Hyper Sonic Motor (HSM) asigura un autofocus rapid si eficient. Diafragma cu 9 lamele rotunjite creeaza un bokeh placut pentru a izola si evidentia subiectul.

Poti folosi focusul manual rotind inelul de focus, chiar si atunci cand fotografiezi folosind autofocus-ul.

Specficatii:

• Distanta focala: 85mm
• Diafragma maxima:f/1.4
• Diafragma minima: f/16
• Montura: Nikon F
• Compatibil Full Frame
• Unghi de cuprindere: 28.6°
• Distanta minima de focus: 85 cm
• Constructie: 14 elemente in 12 grupuri
• Lamele diafragma: 9, rotunjite
• Filet Filtru: 86mm
• Dimensiune: 94.7 x 126.2 mm
• Greutate: 1130g


 

Lentila perfecta pentru portrete

Fotografii de portret au nevoie de bokeh-ul atractiv pe care o lentila cu un diametru mare il ofera, dar si o rezolutie mare. Respectand standardele liniei ART, SIGMA 85mm F1.4 DG HSM | Art indeplineste ambele nevoi, la un standard inalt. Efectul de bokeh este atat de precis incat poti face focus pe pupila subiectului si sa blurezi genele. Zona in focus este la o rezolutie foarte mare si zona de bokeh este foarte atractiva.

SIGMA 85mm F1.4 DG HSM | Art incorporeaza 14 elemente in 12 grupuri, o sturctura remarcabila care ajuta obiecivul sa livreze o rezolutie foarte mare. Astfel, obiectivul este foarte potrivit pentru DSLR-uri full frame ce ofera o rezolutie de 50 de megapixeli sau mai mult. 

Un design care prioritizeaza performanta optica - fara compromis

Pentru a creea un obiectiv performant 85mm f1.4, Signa a folosit noile inovatii in domeniul design-ului si materialelor. Rezultatul este cea mai buna lentila pentru portret. Prin reducerea aberatiilor cromatice la un minim absolut, obiectivul ofera performante extraordinare, incluzand o rezolutie foarte sharp si un efect bokeh frumos.

Calitate a imaginii perfecta pentru camere cu foarte multi megapixeli

Potentialul aparatelor foto DSLR ce ofera 50 de megapixeli este scos in evidenta de obiectivul performant. SIGMA 85mm F1.4 DG HSM | Art incorporeaza doua elemente alcatuite din SLD(Sticla speciala cu dispersie scazuta) si un element cu dispersie partiala si un indice mare de refractie. 

Bokeh placut

Elementele alacatuite din SLD(Sticla speciala cu dispersie scazuta) si o distributie optmizata a puterii ajuta la minimizatea aberatiilor cromatice axiale. In zonele din fata si spatele punctului de focus, sistemul optic produce un efect bokeh natural si atractiv.

Sticla cu dispersie scazuta

Unghiul la care lumina este refractat de catre sticla depinde de lungimea de unda a luminii. Asta determina diferite culori ale luminii sa ajunga la puncte de focus diferite. Rezultatul este aberatia cromatica, efectul de fringe ce este evident mai ales in cazul lentilelor tele. Majoritatea aberatiilor cromatice pot fi evitate prin combinarea unui element convex cu indice mare de refractivitate si un element concav cu un indice mic de refractivitate. Dar aberatii cromatice tot raman, cunoscute sub numele de "spectrum secundar". Pentru a minimiza spectrum-ul secundar, Sigma introduce pana la trei elemente de sticla cu indice de dispersie mic ce ofera performanta superioara: ELD (Extraordinary Low Dispersion), SLD (Special Low Dispersion) and FLD (?F? Low Dispersion).

Construit pentru a minimiza efectele de flare si ghosting

De la inceputul procesului de design, Sigma a masurat efectele de flare si ghosting pentru a construi un design optic rezistent la surse de lumina accidentale. Tratamentul Super Multi-Layer ajuta la reducerea efectelor nedorite si ofera imagini sharp, cu un contrast mare chiar si cu iluminare din spate.

Noul HSM pentru autofocus rapid si eficient

Noul Hyper Sonic Motor (HSM) este de 1.3 ori mai bun decat predecesorul. Chiar si la viteze scazute, ofera o performanta stabila iar algoritmul AF te ajuta sa obtii autofocusul dorit. Mai mult, poti folosi focusul manual rotind inelul de focus, chiar si atunci cand fotografiezi folosind autofocus-ul.

Montura cu constructie rezistenta la praf si stropire

Montura obiectivului incorporeaza garnituri de cauciuc pentru a proteja montura de praf si stropi de apa. Lentilele frontale si posterioare au un tratament pentru a respinge apa si ulieurile, ce iti permite sa iti folosesti obiectivul in diverse conditii.

Specificatii:


- Distanta focala: 85mm
- Diafragma maxima: f/1.4
- Diafragma minima: f/16
- Montura: Nikon FX
- Compatibil Full Frame
- Unghi de cuprindere: 28
- Distanta minima de focus: 85 cm
- Constructie: 14 elemente in 12 grupuri
- Lamele diafragma: 9, rotunjite
- Filet Filtru: 86mm
- Dimensiune: 94.7 x 126.2 mm
- Greutate: 1130 g


Cumpara in rate
Plata in rate Card Avantaj Bonus Card Garanti Bank Card de Cumparaturi Raiffeisen Star Card Rate prin BRD Optimo Card AlphaBank Cardul BCR
Plata in rate
Cumpara acum prin credit online Cetelem si te vei bucura de toate avantajele creditului online Cetelem:
  • Confortabil - 100% online
  • Simplu si Rapid
  • Acordarea creditului in lei
  • Rata fixa
  • Costuri fixe
Totul la F64 Studio

Calculatorul de rate nu include prima de asigurare.

Detalii: www.f64.ro/pages/rate_cetelem.html

Calculator rate

 
Perioada:
Suma:
 
 
Rata: 0,00 lei
Dobanda: %
DAE: %
-#Obiective Foto DSLR#Sigma#Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art - Nikon FX#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto