Sigma 18-250mm f/3.5-6.3 DC Macro HSM TSC - Pentax K

Sigma
 
Cod produs: 1049880
Sigma 18-250mm f/3.5-6.3 DC Macro HSM TSC - Pentax K
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Motorul de focus rapid si precis HSM si focalizare de la distanta mica fac din acest obiectiv unul foarte versatil, ideal pentru uz de zi cu zi ca obiectiv all-around, il puteti folosi si pentru cadre largi gen peisaj sau fotografie de interior dar si pentru portret, wildlife sau aplicatii asemanatoare.
Sigma 18-250mm f/3.5-6.3 DC Macro HSM este un obiectiv dedicat camerelor dSLR format APS-C, care ofera imagini de calitate in orice conditii.


TSC (Thermally Stable Composite), care este incorporat in constructia obiectivului si este des comparat cu policarbonatul, are un grad mare de elasticitate si nu se contracta la conditii extreme de temperatura. Dealtfel, TSC contribuile la dimensiunile reduse ale obiectivului.

Constructia optica avansata include 16 lentile, din care 3 asferice, in 13 grupe.

• Elementul optic cu dispersie scazuta SLD (Super-Low Dispersion) impreuna cu cele asferice contribuie la rezolutia ridicata a acestui obiectiv si mentin scazut nivelul aberatiilor cromatice.

883961

· Pentru a va face o mai buna idee asupra unghiului de cuprindere oferit de acest obiectiv, puteti folosi un simulator de lungime focala facand click aici.


-#Obiective Foto DSLR#Sigma#Sigma 18-250mm f/3.5-6.3 DC Macro HSM TSC - Pentax K#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto