Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

SH Tamron 70-200mm f/2.8 Di LD IF Macro - Pentax - SH 125030015

Tamron
 
Cod produs: 125030015
SH Tamron 70-200mm f/2.8 Di LD IF Macro - Pentax - SH 125030015
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di LD IF Macro reprezinta o alternativa extrem de tentanta fata de similarul sau de la Pentax, iar in acest sens stau marturie recenziile mai mult decat pozitive si imaginile exemplificative.


Obiectivul ofera practic aceleasi performante insa la un pret semnificativ mai mic. Aceeasi diafragma maxima constanta f/2.8 face un deliciu din utilizarea acestui obiectiv in cele mai variate situatii, de la portretistica si pana la fotografia de sport.

O caracteristica distincta a acestui obiectiv este reprezentanta de valentele reale pentru macrofografie, beneficiind de cel mai bun raport de marire din clasa sa, si anume 1:3.1 – sau mai concret, permite o mult mai buna apropiere de subiect, putand focaliza de la doar 0.95m, spre deosebire de obiectivele similare, cu aceeasi plaja focala, care impun din start o distanta minima de focalizare de 1.5m.IF – focalizare interna (ideala pentru o uzura minima a mecanismelor de focalizare si pentru utilizarea filtrelor, deoarece partea frontala nu se roteste)
Sticla LD - low dispersion - ofera imagini cu contrast si rezolutie foarte buna, atat in centrul imaginii, cat si in margini
Di - Digitally Integrated. Obiective optimizate pentru lucrul cu aparate reflex digitale (DSLR) cu senzor full frame (perfect compatibil cu senzorii crop APS-C)
Clasa SP - super performance - optica de inalta calitate


-#Obiective Foto Second Hand#Tamron#SH Tamron 70-200mm f/2.8 Di LD IF Macro - Pentax - SH 125030015#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto