SH Sony A7 Mark II body - 125037917

Sony
 
Cod produs: 125037917
SH Sony A7 Mark II body - 125037917
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Sony A7 II introduce cateva imbunatatiri notabile fata de modelul Sony A7 - primul aparat foto mirrorless cu senzor Full Frame. Sony A7 II are un grip cu priza si ergonomie imbunatatita, stabilizare de imagine pe senzor (pe 5 axe) ce poate compensa pana la 4.5 trepte de expunere, AF Hibrid cu pana la 30% mai rapid, tracking de 1.5 ori mai precis si functii video noi: codec XAVC S si suport S-Log2.


• Senzor Full Frame Exmor CMOS 24.3Mpx
• Procesor de imagine BIONZ X
• Montura Sony E-mount
• Ecran TFT LCD 3.0" rabatabil cu 1.229.000 puncte
• Vizor electronic OLED cu 2.400.000 puncte
• Filmare Full HD 1080 / 60p si output necomprimat
• Codec XAVC S si suport S-Log2
• Stabilizare de imagine pe senzor
• AF Hibrid imbunatatit (detectie de faza si detectie de contrast)
• Fotografiere in rafala cu 5 fps la rezolutie maxima
• Conectivitate Wi-Fi si NFC
• Patina Multi-Interface
• Captura RAW pe 14 biti


• Sistem de stabilizare pe 5 axe, proiectat pentru un senzor in format full-frame.

Sony A7 II ofera o calitate exceptionala a imaginii intr-un corp compact cu greutate redusa, mostenind caracteristicile bine cunoscute ale seriei α7, printre care se numara si calitatea de a fi cel mai mic si usor model full-frame cu obiective interschimbabile din lume (α7R). Senzorul Exmor® CMOS de 24,3 megapixeli efectivi in format full-frame de 35mm este mobil de-a lungul a cinci axe pentru a compensa miscarea accidentala a aparatului, asigurand o stabilizare optica echivalenta cu 4,5 trepte pe scara timpilor de expunere, in cazul imaginilor statice. Surprinderea unor fotografii si imagini video clare, din mana, este acum posibila chiar si in conditii care ar fi necesitat utilizarea unui trepied. Intr-un astfel de scenariu caracterizat de iluminare slaba, utilizatorii se vor putea bucura de imagini minunat redate de catre senzorul full-frame, avand la indemana posibilitatea stabilizarii imaginii. O astfel de stabilizare, obtinuta in corpul aparatului, va permite obtinerea de imagini clare chiar si de catre cei care utilizeaza obiective cu montura de tip A, atasabile prin intermediul unui adaptor.


• Primul aparat full-frame din lume cu stabilizare optica pe 5 axe

Identifica si corecteaza miscarile aparatului de-a lungul a cinci axe atat in cazul imaginilor statice cat si al celor filmate, inclusiv miscarile unghiulare (tangaj si giratie) care au tendinta de a aparea in cazul fotografierii cu un teleobiectiv, miscarile de translatie (in lungul axelor X si Y) – cu atat mai evidente cu cat creste raportul de marire optica, precum si miscarile rotationale (de ruliu) care afecteaza adesea imaginile fotografiate pe timp de noapte sau imaginile filmate. Senzorul full-frame are capacitatea de a compensa aceste tipuri de tremur al aparatului. In cazul imaginilor statice, stabilizarea este echivalenta cu cea care s-ar obtine la un timp de expunere mai scurt cu 4,5 trepte.


• Stabilizarea optica pe 5 axe a imaginii este ideala pentru o intreaga gama de obiective α

Fotografierea din mana in conditii de iluminare joasa, la timpi de expunere lungi, devine acum posibila, deschizand astfel calea spre o mai mare creativitate si mobilitate, fara a mai fi necesar un trepied. Stabilizarea in corp a imaginii devine asadar eficienta chiar si in combinatie cu obiective de tip E, fara sistem Optical SteadyShot (OSS). Si in cazul folosirii obiectivelor de tip A (prin intermediul unui adaptor optional cum ar fi LA-EA4 sau LA-EA3), miscarile aparatului sunt compensate pe 5 axe, in corpul aparatului. Astfel, fotografii pot valorifica la maximum puterea de redare a obiectivelor α, in combinatie cu α7 II.


• Functia live-view permite verificarea rezultatelor obtinute in urma stabilizarii imaginii.

Imaginea corectata se poate observa in timp-real, gratie ecranului LCD sau vizorului OLED ale aparatului, permitand astfel ajustarea fina a cadrajului si punerii la punct, chiar si cand se folosesc teleobiective sau obiective macro.


• Autofocus rapid si precis cu ajutorul sistemului Fast Hybrid AF

Sony A7 II asigura o acoperire larga a campului imaginii printr-un senzor autofocus cu 117 puncte de detectie de faza (in combinatie cu 25 de puncte de detectie a contrastului). Senzorul autofocus dispus in planul focal, cu 117 puncte de detectie de faza si cu 25 puncte de detectie a contrastului acopera o portiune intinsa a imaginii, valorificand capacitatile de urmarire asigurate prin detectia de faza si permitand surprinderea clara a subiectelor aflate in miscare si care ar putea, in alte conditii, sa iasa din zona de claritate.


• Cu 30% mai multa viteza de reactie a sistemului autofocus

Sony A7 II utilizeaza un algoritm mai avansat de identificare a pozitiei subiectului, permitand astfel o miscare optima a mecanismelor obiectivului. Sistemul autofocus este cu 30% mai rapid decat sistemele care doteaza modelele anterioare, asigurand promptitudine pentru o intreaga varietate de scenarii.


• Capacitate de urmarire de 1,5 ori mai mare in comparatie cu modelele anterioare, gratie unui algoritm imbunatatit de predictie a miscarii.

Algoritmul proprietar Sony, imbunatatit pentru predictia pozitiei corpurilor aflate in miscare, se concretizeaza printr-o crestere de 1,5 ori a performantei in urmarirea subiectului si a preconizarii pozitiei urmatoare a acestuia. In plus, sistemele de autofocus (AF) si de expunere automata (AE) continua sa monitorizeze subiectul pe parcursul secventelor rapide de fotografiere in rafala (pana la 5 imagini pe secunda), astfel incat sa nu fie omisa nicio miscare brusca si nicio expresie deosebita a subiectului. In sfarsit, aceasta capacitate mult imbunatatita de urmarire si captare a subiectului este posibila datorita progreselor facute in domeniul tehnologiei de analiza a imaginii cu ”blocarea AF”, o trasatura care optimizeaza punerea la punct pe subiect in functie de dimensiunea acestuia.


• Calitate superioara a imaginii si o gama extinsa de functionalitati video cu senzorul full-frame si cu motorul de procesare a imaginii BIONZ X.

Senzor Exmor CMOS full-frame de 35mm pentru rezolutie si sensibilitate crescute, in conditiile unui zgomot de imagine minim. Aparatul este echipat cu un senzor Exmor CMOS full-frame de 24,3 megapixeli efectivi. Rezolutia inalta si pixelii cu suprafata mare conduc la o sensibilitate sporita si la o reducere a zgomotului de imagine, astfel incat sa elibereze intregul potential de performanta optica a obiectivului. Imaginile sunt redate minunat, iar efectele de neclaritate ”bokeh” – posibile numai cu senzori full-frame – devin acum posibile.


• Motor de procesare a imaginii BIONZ X pentru detalii superbe, texturi naturale si zgomot redus.

Aparatul este dotat cu BIONZ X – un avansat motor de procesare a imaginii. Procesarea rapida facilitata de acest motor permite imbunatatirea imaginii pe cateva cai: prin ”tehnologia de reproducere a detaliului” – care recreeaza texturi cu aspect natural, chiar si in zonele de mare detaliu ale imaginii; prin ”tehnologia de reducere a efectului de difractie” – care previne pierderea de detalii la inchiderea diafragmei; ”tehnologia de reducere locala a zgomotului de imagine” – care atenueaza puternic zgomotul mentinand insa detalii si texturi exceptionale chiar si la iluminari foarte joase, pe timp de noapte sau in interioare.


• Aparatul suporta inregistrari XAVC-S la bitrate ridicat

In plus fata de capacitatea de a inregistra in format AVCHD versiunea 2.0 Full HD ((1920×1080) 60p (50p)/60i (50i)/24p), aparatul poate efectua inregistrari in formatul profesional XAVC® format. Acest format ofera o extraordinara calitate video HD la o rata de 50 Mbps. Sunt utilizate: compresia pentru grupuri lungi de imagini (Long GOP), identificarea diferentelor dintre imagini si codecul video MPEG-4 AVC/H.264. In ceea ce priveste sunetul, aparatul utilizeaza PCM (Pulse Code Modulation) liniar, iar fisierele sunt salvate in format MP4.


• Inregistrari video cu toate caracteristicile necesare unei scheme de lucru de nivel profesional.

Profilele de imagine care permit ajustari tonale convenabile, in aparat. Modelul α7 II permite utilizarea functiei gamma S-Log2 care pastreaza o latitudine de expunere mare, precum si a unui spatiu de culoare extins de tip S-Gamut. Intre alte caracteristici se numara Time Code/User Bit (folositor in editarea de imagine), Rec Control (pentru inregistrari sincronizate prin intermediul unor dispozitive externe compatibile), afisarea marker-ului/setari si inregistrare video duala. Ergonomie si fiabilitate sporite.


• Ergonomie rafinata

Forma si inaltimea manerului permit mentinerea aparatului in pozitie stabila chiar si cand se utilizeaza teleobiective grele. Butonul de declansare a fost mutat mai in fata, intr-o pozitie in care accesarea lui devine mai naturala. Aceasta repozitionare, precum si marirea suprafetei butonului permit atenuarea miscarilor involuntare de aparat. Confortul si comoditatea fotografierii au constituit prioritati ale proiectarii. Exista zece butoane carora li se poate atribui una dintre cele 56 de functii disponibile. Ecranul rabatabil White MagicTM LCD asigura o vizibilitate exceptionala chiar si in plin soare.


• Vizor XGA OLED Tru-Finder clar si cu contrast ridicat, pentru o previzualizare optima a imaginii.

Vizorul XGA OLED Tru-Finder cu 2,36 milioane de pixeli, ofera o imagine de mare rezolutie si contrast, reflectand fidel setarile de imagine facute in aparat. Vizorul permite afisarea unei imagini marite, delimitarea zonelor de claritate, previzualizarea efectelor ”bokeh” sau vizionarea imaginilor deja facute. Deoarece aparatul este pe deplin compatibil cu standardul APS-C, vizorul va afisa imaginea intreaga atunci cand se folosesc obiective APS-C.


• Fiabilitatea pe care profesionistii o pretuiesc.

Partea superioara si carcasa aparatului construite din aliaj de magneziu solid, precum si structurile interne ale acestuia, asigura durabilitate si masa redusa. Structura solida a monturii permite atasarea unor teleobiective mari, a unor obiective video grele precum si a multor altor accesorii. Butoanele si rotitele principale sunt etansate pentru a impiedica accesul prafului si umiditatii. Capacele porturilor, precum si garniturile carcasei asigura o si mai buna protectie impotriva umezelii si prafului. In ansamblu, aparatul a fost proiectat pentru a fi utilizat de fotografi in oricare situatie, fara a se preocupa de siguranta acestuia.


• Pornire mai rapida cu 40%

Dupa pornirea aparatului, acesta va fi gata de actiune cu 40% mai devreme decat modele existente.


• Tehnologie Wi-Fi si NFC pentru conectare la dispozitive mobile.-#Aparate Foto Second Hand#Sony#SH Sony A7 Mark II body - 125037917#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto