SH Pentax K-01 + SMC 40mm f/2.8 - SH 125028718

Pentax
 
Cod produs: 125028718
SH Pentax K-01 + SMC 40mm f/2.8 - SH 125028718
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Pentax K-01 este un aparat foto mirrorless cu design retro, foarte neobisnuit, dar nu mai putin interesant, semnat de celebrul designer Marc Newson.

• Senzor APS-C 16MP
• Sensibilitate ISO 100-25.600
• Filmare Full HD cu 30 fps
• Fotografiere in rafala cu 6 fps
• Ecran LCD 3.0" cu 307.000 puncte
• Mod HDR
• Montura Pentax K


• Design unic de Marc Newson
K-01, simplu dar elegant cu linii drepte, este optimizat pentru functionalitate si aspect.
Butoanele de control cu design original sunt pozitionate in mod eficient pe corp. Pentru a fi usor recunoscute 2 butoane au fost colorate: rosu pentru butonul de inregistrare video si verde pentru butonul functional Green. Rotita de moduri si butonul de pornire sunt din aliaj de aluminiu de inalta calitate, in timp ce slotul pentru cardul de memorie si conectorii sunt acoperite cu cauciuc. Designul original a lui Newson este evident in toate elementele lui K-01, incluzand logo-ul, cureaua de prindere chiar si imaginea de inceput afisata pe ecran la pornirea aparatului.

• Exceptionala calitate a imaginii asigurata de sistemul digital SLR al aparatului.
K-01 este echipat cu noul senzor CMOS care masoara 23.7 mm x 15.7mm. Cu 16.28 MP efectivi , acest senzor face posibila citirea rapida a imaginii capturate. Motorul de imagine „Prime M” asigura o inregistrare video performanta. De asemenea ofera o gama foarte larga de sensibilitate, de la ISO 100 la ISO 12800 (ISO 25600 in mod extins), cat si o functie personalizata ce minimalizeaza zgomotul deranjant la toate nivelele de sensibilitate.

• Compatibilitatea cu toate obiectivele Pentax
PENTAX K-01 este proiectat pentru a accepta o gama larga de lentile PENTAX interschimbabile**, inclusiv cele produse pentru aparatele foto SLR in format film. Datorita acestei compatibilitati, utilizatorul poate alege un obiectiv mai potrivit pentru un anumit subiect sau peisaj si de a crea efectul vizual dorit si de perspectiva, cu mare usurinta.

** Obiectivele cu montura K-,KA-, KAF, KAF2 si KAF3 pot fi utilizate cu Pentax K-01, in timp ce obiectivele pentru 645 si 67 pot fi utilizate cu ajutorul unui adaptor.

• Inregistrare video de calitate exceptionala
Pentax K-01 are functia de inregistrare video Full HD pentru a captura clipuri video de inalta calitate (1920 x 1080 pixeli). Cu formatul de inregistrare H.264, acesta ofera o gama de frecventa a cadrelor (30, 25 sau 24 cadre pe secunda) pentru a se adapta aplicatiilor specifice. De asemenea, vine cu doua noi caracteristici pentru a facilita inregistrarea video: butonul rosu pentru a incepe instantaneu inregistrarea video si un microfon stereo pentru un sunet cat mai realist. Pentax K-01 are un conector HDMI tip C, care permite utilizatorului sa redea simultan clipuri video Full HD si sunet stereo, precum si un conector de intrare pentru microfon extern.

• Modul HDR de noua generatie
Cu ajutorul acestei functii se realizeaza o fotografie prin compunerea a 3 imagini facute aceluiasi subiect la nivele de expunere diferita. Aceasta functie HDR a fost mult imbunatatita comparativ cu modelele anterioare. Acest upgrade, face ca aceasta functie sa poata fi selectata instantaneu cu ajutorul rotitei de moduri. Se pot alege de utilizator si incrementarile pentru fiecare dintre cele 3 expuneri. Pe langa toate acestea functia de ajustare precisa a aparatului fata de subiect face ca aceasta sa fie utilizata si fara trepied.

• Fotografierea in rafala
K-01 capteaza 6 fotografii pe secunda. De asemenea ofera un sistem mecanic silentios pentru aceasta functie.

• Ecran LCD de 3 inch cu 921.000 puncte
Displayul LCD de 3” cu rezolutia de 921.000 puncte asigura o vedere clara din unghiuri largi pana la 170 grade atat orizontal cat si vertical.

• Mecanism SR pentru imagini clare nemiscate
K-01 are incorporat un sistem de stabilizare a imaginii. Folosit cu toate obiectivele compatibile, incluzand si cele pe format film, acest mecanism produce imagini clare nemiscate, chiar si in conditii dificile, cum ar fi atunci cand se utilizeaza un obiectiv telefoto, se fotografiaza in intuneric fara blit sau se captureaza peisaje in amurg.

• Auto Picture si Moduri de fotografiere predefinite
Modul Auto Picture selecteaza cel mai potrivit mod de fotografiere pentru un subiect dat sau peisaj din „Portrait”, „Landscape”, „Macro” sau alte moduri de fotografiere distinctive, in timpul optimizarii setarilor aparatului, cum ar fi diafragma, timpul de expunere, balansul de alb, saturatia, contrastul si claritatea. K-01 ne ofera 19 moduri predefinite care simplifica fotografierea, cum ar fi modul de fotografiere portret pe timp de noapte sau modul fotografiere animale. Aceste moduri predefinite se pot selecta, alegand de pe ecran simbolul corespunzator.-#Aparate Foto Second Hand#Pentax#SH Pentax K-01 + SMC 40mm f/2.8 - SH 125028718#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto