Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

SH Nikon 55-200mm f/4-5.6 VR - SH 125031506

Nikon
 
Cod produs: 125031506
SH Nikon 55-200mm f/4-5.6 VR - SH 125031506
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Nikkor 55-200mm este un obiectiv cu zoom extrem de versatil, dedicat senzorilor crop DX, ideal pentru portrete, sport, fotografie de vacanta sau natura.

Stabilizatorul de imagine VR (Vibration Reduction) asigura imagini clare, oferind posibilitatea fotografierii din mana folosind timpi de expunere cu pana la 4 trepte mai lungi. Ideal pentru situatiile cu iluminare precara.

Elementele optice dispun de tratamente impotriva aberatiilor cromatice precum si impotriva flare-ului si a ghosting-ului, oferind o claritate foarte buna, un contrast ridicat si culori vii.

Designul compact permite fotografierea confortabila cu aparatul foto tinut in mana, iar mecanismul retractabil asigura o portabilitate superioara. Focalizarea automata este foarte rapida, precisa si extrem de silentioasa.


� Obiectiv cu zoom de inalta performanta de 3,6x (echivalent 35 mm: 82,5 � 300 mm), proiectat special pentru utilizare cu senzorii DX de la Nikon.

� Sistemul de stabilizare cu reducere a vibratiilor (VR) asigura o fotografiere mai flexibila cu aparatul tinut in mana si va permite sa fotografiati la timp de expunere cu pana la 3 trepte mai lung.

� Motorul SWM exclusiv de la Nikon (Silent Wave Motor) pentru focalizare automata rapida, precisa si extrem de silentioasa.

� Sticla ED si elementele asferice de lentila minimizeaza aberatia cromatica, astigmatismul si alte forme de distorsiune, asigurand rezolutie ridicata si contrast.
-#Obiective Foto Second Hand#Nikon#SH Nikon 55-200mm f/4-5.6 VR - SH 125031506#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto