Anunt important
                                                            Stimati clienti, pe data de 1 Mai magazinul F64 va fi INCHIS. Comenzile inscrise vineri dupa ora 18:30 se vor livra incepand de miercuri, 3 mai. Multumim !                                                             
Inchide

SanDisk Ultra Dual USB Drive 32GB 3.0 pentru Android Smartphone / Tablet

Sandisk
 
Cod produs: 125022523
SanDisk Ultra Dual USB Drive 32GB 3.0 pentru Android Smartphone / Tablet
 
 
69 90 lei
(pretul include TVA 19%)

Transferati pana la 32GB pe orice dispozitiv Android care dispune de tehnologia OTG cu noul SanDisk Ultra Dual! Conectati stick-ul de memorie la portul microUSB al smartphone-ului sau al tabletei dumneavoastra pentru a descarca fisiere sau folositi-va de celalalt capat pentru a transfera fisiere pe laptop sau pe calculator cu o viteza impresionanta de pana la 130 MB/s.


 
Viteza foarte rapida de tranfer. Transferati fisiere pe calculator cu pana la 130 MB/s. O astfel de viteza va permite sa descarcati filme, carti audio si alte fisiere in doar cateva secunde.

Detectare automata la conectare. Stick-ul de memorie este recunoscut automat de smartphone-ul sau de tableta dumneavoastra.

Organizati-va fisierele cu SanDisk Memory Zone App. Puteti descarca aplicatia din Google Play Store pentru a va organiza eficient fisierele de pe smartphone. De asemenea, le puteti face copii de siguranta.

Compatibilitate: SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 se poate folosi pe calculatoare si laptopuri care au ca sistem de operare Windows Vista, Windows 7, Windows 8, sau Mac OS 10.6 sau mai recent. Nu este necesar sa descarcati alte drivere suplimentare.

Specificatii tehnice • Tehnologie: USB 3.0
• Capacitate: 32 GB
• Viteza maxima de citire: 130 MB/s
• Sisteme de operare compatibile: Windows: Vista, 7, 8, Mac OS: 10.6 +
• Dimensiuni: 11 x 19.8 x 36.6mmSDDD2-032G-G46


-#Stick-uri USB#Sandisk#SanDisk Ultra Dual USB Drive 32GB 3.0 pentru Android Smartphone / Tablet#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto