Samyang 8mm f/3.5 UMC Fish-eye CS II Pentax

Samyang
 
Cod produs: 125012759
Samyang 8mm f/3.5 UMC Fish-eye CS II Pentax
 
 
Imagini obtinute cu acest obiectiv
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Samyang 8mm f/3.5 UMC Fish-eye CS II este un obiectiv destinat aparatelor cu senzor crop (APS-C) ce va deschide o perspectiva cu totul inedita, dandu-va posibilitatea sa va exploatati o noua latura a creativitatii.

Datorita unghiului mare de cuprindere de 180°, acest obiectiv este recomandat pentru fotografia de interior, peisaj, arhitectura etc, putand in acelasi timp folosi deformarile caracteristice intr-un mod creativ.

De asemenea, diafragma luminoasa de f3.5 va permite lucrul chiar si in conditii slabe de iluminare, oferind in acelasi timp o excelenta separare a subiectului de fundal.

Samyang 8mm f/3.5 UMC Fish-eye CS II dispune focalizare manuala, inelul de focus avand o cursa lunga si lina, facand acest obiectiv ideal pentru filmari.


• Imagini uimitoare cu o definitie excelenta si culori saturate.
Samyang 8mm f/3.5 UMC Fish-eye CS II dispune de o optica de invidiat, elemente cu dispersie scazuta care, alaturi de tratamentele multistrat, va vor oferi imagini bogate in detalii si cu un contrast excelent.

• Focalizare manuala simpla si rapida
Inelul de focalizare are o cursa lunga si foarte fluida, obiectivul fiind o alegere excelenta atat pentru fotografi cat si pentru cameramani si videografi.

• Luminozitate excelenta, un bokeh deosebit
Acesta este obiectiv foarte luminos avand o diafragma cu o deschidere de f/3.5, fiind ideal pentru fotografia de jurnalisma sau evenimente. De asemenea, este potrivit pentru situatiile in care se doreste o buna separare a subiectului de fundal sau pentru situatiile de iluminare slaba.

Specificatii:
• Distanta focala: 8mm
• Diafragma maxima: f/3.5

• Distanta minima de focalizare: 0.3m
• Montura: Pentax

F1121904101

· Pentru a va face o mai buna idee asupra unghiului de cuprindere oferit de acest obiectiv, puteti folosi un simulator de lungime focala facand click aici.


-#Obiective Foto DSLR#Samyang#Samyang 8mm f/3.5 UMC Fish-eye CS II Pentax#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto