Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

Samyang 35mm F1.4 Olympus 4/3

Samyang
 
Cod produs: 125005942
Samyang 35mm F1.4 Olympus 4/3
 
 
2.279 83 lei
(pretul include TVA 19%)

Doresc asigurare foto de 3 ani pentru furt, avarii accidentale sau tehnice: +299 93 lei
Optica performanta a obiectivului Samyang 35 mm F1.4 UMC are la baza constructia formata din 12 lentile dispuse in 10 grupuri. Obiectivul are in componenta sa 2 lentile cu factor ridicat de refractie ceea ce ii reduce simtitor greutatea si dimensiunea si mai multe lentile asferice ce minimalizeaza riscul aparatiei aberatiilor cromatice.


 
Samyang 35 mm F1.4 AS UMC a fost construit pentru a se potrivi cu majoritatea aparatelor reflex. In combinatie cu un aparat cu senzor full-frame acesta reprezinta un obiectiv wide perfect pentru fotografia de strada, arhitectura si fotojurnalism, pe un senzor crop (APS-C) acesta se va transforma intr-un obiectiv cu o focala de 50mm, excellent pentru portrete si fotografie de peisaj. In cazul senzorilor 3:4, Samyang 35mm f/1.4 AS UMC acesta va deveni un obiectiv cu distanta foclala de 70mm foarte luminos, excelent pentru portrete. Constructia solida si materialele de calitate recomanda obiectivul Samyang 35 mm F1.4 AS UMC ca fiind unul din cele mai bune obiective la pretul sau.

Optica performanta ce inglobeaza obiectivul Samyang 35 mm F1.4 UMC are la baza constructia formata din 12 lentile dispuse in 10 grupuri. Obiectivul are in componenta sa 2 lentile cu factor ridicat de refractie, ceea ce ii reduce simtitor greutatea si dimensiunea, si mai multe lentile asferice care minimalizeaza riscul aparatiei aberatiilor cromatice. Fidelitatea culorilor si contrastul oferit de acest obiectiv se datoreaza lentilelor tratate multistrat dar si datorita sistemului de lentile de tip "floating".F1111007101

· Pentru a va face o mai buna idee asupra unghiului de cuprindere oferit de acest obiectiv, puteti folosi un simulator de lungime focala facand click aici.


Cumpara in rate
Plata in rate Card Avantaj Bonus Card Garanti Bank Card de Cumparaturi Raiffeisen Star Card Rate prin BRD Optimo Card AlphaBank Cardul BCR
Plata in rate
Cumpara acum prin credit online Cetelem si te vei bucura de toate avantajele creditului online Cetelem:
  • Confortabil - 100% online
  • Simplu si Rapid
  • Acordarea creditului in lei
  • Rata fixa
  • Costuri fixe
Totul la F64 Studio

Calculatorul de rate nu include prima de asigurare.

Detalii: www.f64.ro/pages/rate_cetelem.html

Calculator rate

 
Perioada:
Suma:
 
 
Rata: 0,00 lei
Dobanda: %
DAE: %
-#Obiective Foto DSLR#Samyang#Samyang 35mm F1.4 Olympus 4/3#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto