Samyang 21mm T1.5 VDSLR MFT

Samyang
 
Cod produs: 125022365
Samyang 21mm T1.5 VDSLR MFT
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Samyang 21mm T1.5 MFT este un obiectiv de inalta calitate destinat camerelor foto Olympus din seria PEN MFT. Constructia optica de inalta performanta si distanta focala wide este perfecta pentru clipuri video peisagiste.


• Imagini cu claritate si contrast
Samyang 21mm T1.5 MFT ED AS UMC CS are o constructie optica avansata: 8 elemente in 7 grupuri. Constructia optica include 3 lentile asferice, pentru a furniza un nivel ridicat de rezolutie si a reduce aberatiile cromatice nedorite.

• Focalizare manuala precisa
Inelul de focalizare are cursa lunga si este usor de utilizat, gratiile gradatiilor exterioare si a sistemului integrat follow-focus. Distanta minima de focalizare este de 28cm.

• Bokeh placut
Samyang 21mm T1.5 MFT este un obiectiv foarte luminos avand o diafragma cu o deschidere de T1.5 - ideal atat pentru a filma in conditii de iluminare slaba, cat si pentru situatiile in care se doreste o buna separare a subiectului de fundal.

125022365

· Pentru a va face o mai buna idee asupra unghiului de cuprindere oferit de acest obiectiv, puteti folosi un simulator de lungime focala facand click aici.


-#Obiective Foto DSLR#Samyang#Samyang 21mm T1.5 VDSLR MFT#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto