Samyang 21mm f/1.4 Sony E argintiu

Samyang
 
Cod produs: 125021661
Samyang 21mm f/1.4 Sony E argintiu
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Samyang 21mm f/1.4 Sony Eeste un obiectiv de inalta calitate destinat camerelor foto si video Sony din seria NEX. Constructia optica de inalta performanta si distanta focala de 31.5mm in echivalent 35mm il recomanda pentru numeroase tipuri de fotografie, dar mai ales peisajelor si situatiilor de lumina redusa, sau cand doriti o blurare agresiva a fundalului.


• Imagini cu claritate si contrast Samyang 21mm f/1.4 Sony E ED AS UMC CS are o constructie optica avansata: 8 elemente in 7 grupuri. Constructia optica include 3 lentile asferice, pentru a furniza un nivel ridicat de rezolutie si a reduce aberatiile cromatice nedorite.

• Focalizare manuala precisa Inelul de focalizare are cursa lunga si este usor de utilizat, gratiile gradatiilor exterioare. Distanta minima de focalizare este de 28cm.

• Bokeh placut Samyang 21mm f/1.4 Sony E este obiectiv foarte luminos avand o diafragma cu o deschidere de F/1.4 - ideal atat pentru fotografierea in conditii de iluminare slaba, cat si pentru situatiile in care se doreste o buna separare a subiectului de fundal.

· Pentru a va face o mai buna idee asupra unghiului de cuprindere oferit de acest obiectiv, puteti folosi un simulator de lungime focala facand click aici.


-#Obiective Foto Mirrorless / Micro 4/3#Samyang#Samyang 21mm f/1.4 Sony E argintiu#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto