Samyang 135mm T2.2 ED UMC VDSLR Pentax K

Samyang
 
Cod produs: 125016859
Samyang 135mm T2.2 ED UMC VDSLR Pentax K
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Samyang 135mm t/2.2 ED UMC este un teleobiectiv cu distanta focala scurta, ce ofera o versatilitate ridicata multumita luminozitatii mari si claritatii excelente a imaginii, fapt ce-l recomanda deopotriva fotografilor cat si videografilor si cameramanilor. Chiar si la diafragma maxima, obiectivul ofera rezultate exceptionale din punct de vedere al calitatii imaginii.

Acest obiectiv este ideal pentru portrete, fotojurnalism sau pentru fotografia de sport. De asemenea este potrivit pentru situatiile in care se doreste o buna separare a subiectului de fundal, sau pentru situatiile de iluminare slaba.

Samyang 135mm t/2.2 ED UMC VDSLR dispune de un sistem de focalizare manuala, inelul de focus avand o cursa lunga si lina fiind ideal pentru filmari. In plus, inelele de focalizare si de diafragma sunt dintate, putand fi cu usurinta folosite cu diferite sisteme de follow focus. Acestea permit controlul fin si rapid al focusului si a profunzimii de camp in timpul filmarii.

Teleobiectivul poate fi folosit atat cu aparatele foto cu senzor format APS-C, cat si cu cele pe film.


• Imagini excelente cu o definitie excelenta si culori saturate.
Samyang Samyang 135mm t/2.2 ED UMC VDSLR dispune de o optica de exccelenta cu elemente cu dispersie scazuta si tratamente multistrat ce ofera imagini bogate in detalii si cu un contrast excelent.

• Inele dintate pentru sistemele de follow focus
Obiectivul dispune de un inel de focalizare cu o cursa lunga si lina, fiind foarte usor si intuitiv de a focaliza pe subiectul dorit. Inele de focalizare si diafragma cu dinti de ghidaj, potrivindu-se perfect cu sistemele de follow focus existente. Acestea permit controlul fin si rapid al focusului si a profunzimii de camp in timpul filmarii.

• Bokeh deosebit
Diafragma cu 9 lamele si o deschidere maxima t/2.2 ofera un bokeh (separare a subiectului de fundal) foarte interesant, permitandu-va totodata sa fotografiati fara probleme in conditii de luminozitate scazuta.

Specificatii:
• Montura: pentax k
• Distanta focala: 135mm ( 202.5 mm in format APS-C)
• Diafragma maxima: t/2.2
• Nr. lamele diafragma: 9
• Diametru filtru: 77mm

· Pentru a va face o mai buna idee asupra unghiului de cuprindere oferit de acest obiectiv, puteti folosi un simulator de lungime focala facand click aici.


-#Obiective Foto DSLR#Samyang#Samyang 135mm T2.2 ED UMC VDSLR Pentax K#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto