Samyang 135mm f/2.0 ED UMC Pentax K

Samyang
 
Cod produs: 125016853
Samyang 135mm f/2.0 ED UMC Pentax K
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Samyang 135mm f/2.0 ED UMC este un teleobiectiv cu distanta focala scurta, ce ofera o claritate excelenta, menita sa satisfaca dorintele fotografilor exigenti. Chiar si la diafragma maxima, obiectivul ofera rezultate exceptionale din punct de vedere al calitatii imaginii.

Acest obiectiv este ideal pentru portrete, fotojurnalism sau pentru fotografia de sport. De asemenea este potrivit pentru situatiile in care se doreste o buna separare a subiectului de fundal, sau pentru situatiile de iluminare slaba.

Samyang 135mm f/2.0 ED UMC dispune de un sistem de focalizare manuala, inelul de focus avand o cursa lunga si lina fiind ideal deopotriva fotografi cat si pentru cameramani si videografi.

Teleobiectivul poate fi folosit atat cu aparatele foto cu senzor format APS-C, cat si cu cele pe film.


• Imagini excelente cu o definitie excelenta si culori saturate.
Samyang Samyang 135mm f/2.0 ED UMC dispune de o optica de excelenta cu elemente cu dispersie scazuta si tratamente multistrat ce ofera imagini bogate in detalii si cu un contrast excelent.

• Focalizare manuala rapida si intuitiva
Obiectivul dispune de un inel de focalizare cu o cursa lunga si lina, fiind foarte usor si intuitiv de a focaliza pe subiectul dorit.

• Bokeh deosebit
Diafragma cu 9 lamele si o deschidere maxima f/2 ofera un bokeh (separare a subiectului de fundal) foarte interesant, permitandu-va totodata sa fotografiati fara probleme in conditii de luminozitate scazuta.

Specificatii:
• Montura: Pentax K
• Distanta focala: 135mm (216mm in format APS-C)
• Diafragma maxima: f/2
• Nr. lamele diafragma: 9
• Diametru filtru: 77mm

· Pentru a va face o mai buna idee asupra unghiului de cuprindere oferit de acest obiectiv, puteti folosi un simulator de lungime focala facand click aici.


-#Obiective Foto DSLR#Samyang#Samyang 135mm f/2.0 ED UMC Pentax K#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto