Samyang 12mm T3.1 VDSLR Sony E

Samyang
 
Cod produs: 125022348
Samyang 12mm T3.1 VDSLR Sony E
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Samyang 12mm T3.1 Sony E este un obiectiv de inalta calitate destinat camerelor foto Sony din seria E. Constructia optica de inalta performanta si distanta focala wide fish-eye este perfecta pentru clipuri video peisagiste.


• Imagini cu claritate si contrast
Samyang 12mm T3.1 Sony E ED AS NCS FISH-EYE are o constructie optica avansata: 12 elemente in 8 grupuri. Constructia optica include 2 lentile asferice, pentru a furniza un nivel ridicat de rezolutie si a reduce aberatiile cromatice nedorite.
Nano Coating System.

• Focalizare manuala precisa
Inelul de focalizare are cursa lunga si este usor de utilizat, gratiile gradatiilor exterioare si a sistemului integrat follow-focus. Distanta minima de focalizare este de 20cm.

• Bokeh placut
Samyang 12mm T3.1 Sony E este un obiectiv foarte luminos avand o diafragma cu o deschidere de T3.1 - ideal atat pentru a filma in conditii de iluminare slaba, cat si pentru situatiile in care se doreste o buna separare a subiectului de fundal.

F1312106101

· Pentru a va face o mai buna idee asupra unghiului de cuprindere oferit de acest obiectiv, puteti folosi un simulator de lungime focala facand click aici.


-#Obiective Foto Mirrorless / Micro 4/3#Samyang#Samyang 12mm T3.1 VDSLR Sony E#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto