Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

Samyang 12mm T3.1 VDSLR MFT

Samyang
 
Cod produs: 125022350
Samyang 12mm T3.1 VDSLR MFT
 
 
Compara acest produs cu:
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Samyang 12mm T3.1 MFT este un obiectiv de inalta calitate destinat camerelor foto Olympus din seria PEN MFT. Constructia optica de inalta performanta si distanta focala wide fish-eye este perfecta pentru clipuri video peisagiste.


• Imagini cu claritate si contrast
Samyang 12mm T3.1 MFT ED AS NCS FISH-EYE are o constructie optica avansata: 12 elemente in 8 grupuri. Constructia optica include 2 lentile asferice, pentru a furniza un nivel ridicat de rezolutie si a reduce aberatiile cromatice nedorite.
Nano Coating System.

• Focalizare manuala precisa
Inelul de focalizare are cursa lunga si este usor de utilizat, gratiile gradatiilor exterioare si a sistemului integrat follow-focus. Distanta minima de focalizare este de 20cm.

• Bokeh placut
Samyang 12mm T3.1 MFT este un obiectiv foarte luminos avand o diafragma cu o deschidere de T3.1 - ideal atat pentru a filma in conditii de iluminare slaba, cat si pentru situatiile in care se doreste o buna separare a subiectului de fundal.

F1312109101

· Pentru a va face o mai buna idee asupra unghiului de cuprindere oferit de acest obiectiv, puteti folosi un simulator de lungime focala facand click aici.


-#Obiective Foto Mirrorless / Micro 4/3#Samyang#Samyang 12mm T3.1 VDSLR MFT#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto