Samyang 12mm F2.8 ED AS NCS Fisheye Sony E

Samyang
 
Cod produs: 125025425
Samyang 12mm F2.8 ED AS NCS Fisheye Sony E
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Samyang 12mm F2.8 ED AS NCS este un obiectiv de tip fisheye destinat aparatelor cu senzor full frame ce va deschide o perspectiva cu totul inedita, dandu-va posibilitatea sa va exploatati o noua latura a creativitatii.

Multumita unghiului mare de cuprindere de 180° diagonal, Samyang 12mm F2.8 ED AS NCS poate fi utilizat pentru o multime de aplicatii, pentru fotografia de interior, peisaj, arhitectura etc, permitandu-va in acelasi timp sa folositi deformarile caracteristice intr-un mod creativ.

De asemenea, diafragma luminoasa de f/2.8 va permite lucrul chiar si in conditii slabe de iluminare.


• Unghi de cuprindere de 180° Datorita unghiului enorm de cuprindere de 180°, acest obiectiv este recomandat pentru fotografia de interior, peisaj, arhitectura etc
Acest obiectiv va permite sa captati imagini dintr-o perspectiva cu totul inedita, putand folosi deformarile si distorsiunile geometrice in scop creativ.

• Imagini uimitoare cu o definitie excelenta si culori saturate. Samyang 12mm F2.8 ED AS NCS Fisheye dispune de o optica de exccelenta, elemente cu dispersie scazuta si tratamente multistrat ce ofera imagini bogate in detalii si cu un contrast excelent.

• Focalizare manuala rapida si intuitiva Obiectivul dispune de un inel de focalizare cu o cursa lunga si lina, fiind foarte usor si intuitiv de a focaliza pe subiectul dorit.

Specificatii: • Montura: Sony E
• Distanta focala: 12mm
• Diafragma maxima: f/2.8
• Nr. lamele diafragma: 7


F1112106101

· Pentru a va face o mai buna idee asupra unghiului de cuprindere oferit de acest obiectiv, puteti folosi un simulator de lungime focala facand click aici.


-#Obiective Foto Mirrorless / Micro 4/3#Samyang#Samyang 12mm F2.8 ED AS NCS Fisheye Sony E#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto