Samsung NX2000 negru kit 20-50mm f/3.5-5.6

Samsung
 
Cod produs: 125005201
Samsung NX2000 negru kit 20-50mm f/3.5-5.6
 
 
Fotografii facute cu acest aparat
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Samsung NX2000 este un este un aparat foto mirrorless foarte compact, cu ergonomie foarte buna, ce ofera imagini de o calitate excelenta. Este recomandat atat fotografilor amatori, cat si profesionistilor, cand nu vor sa transporte un echipament voluminos si greu.

In ciuda dimensiunilor reduse, Samsung NX2000 dispune de un senzor CMOS format APS-C, oferind astfel imagini de o calitate similara cu cele ale aparatelor foto DSLR.

Samsung NX2000 este inteligent, avand conectivitate WiFi si NFC, astfel transferul fotografiilor pe internet sau pe alte dispozitive compatibile se poate face intr-un mod foarte simplu, fara cabluri.

Utilizarea aparatului este foarte facila, mutumita comenzilor amplasate ergonomic si a ecranului LCD tactil ce permite accesarea rapida a diferitelor functii.

• Senzor CMOS APS-C 20.3Mpx
• Procesor de imagine DRIMe IV
• Filmare Full HD 1080p 30fps
• Ecran AMOLED tactil 3.7"
• Sistem SF Hibrid
• Wi-Fi Dual Channel si NFC (Near Field Communication)


Senzor avansat CMOS APS-C de 20,3 MP

Demn de fotografii profesionisti, dar realizat pentru entuziasti, senzorul CMOS APS-C de 20,3 MP, prevazut acum cu AF cu detectare de faza, ofera imagini de calitate inalta si culori realiste, la cea mai inalta rezolutie din clasa sa. Este, de asemenea, ideal pentru bokeh (separarea subiectului de fundal), datorita dotarii cu cel mai mare senzor utilizat la un aparat foto fara oglinda. Senzorul, care are dimensiunile 23,5 mm x 15,7 mm, capteaza mai multa lumina, pentru ca dvs. sa puteti crea fotografii minunate fara zgomot de imagine, chiar si in conditii de iluminare slaba.
Sistem hibrid avansat AF

Sistemul hibrid AF (focalizare automata) combina AF cu detectare de faza si AF de contrast, pentru o focalizare automata mai rapida si mai corecta. AF cu detectare de faza determina aproape instantaneu distanta la care se afla subiectul, iar AF de contrast realizeaza reglajul fin al focalizarii, pentru un contrast maxim. Datorita unui decalaj al declansarii incredibil, sistemul hibrid AF permite fotografierea mai rapida a unor imagini clare, cu detalii precise.

Fotografiere continua la 8cps


Cand fotografiati o actiune rapida, precum un jucator de tenis care se intinde pentru o lovitura la fileu, surprindeti intreaga secventa fara efort, printr-o serie de scene statice extrem de clare. Aparatul foto mirrorless NX2000 va permite sa fotografiati continuu la o viteza ultrarapida de 8 cadre pe secunda, pentru a va asigura ca veti obtine fotografia dorita. Sistemul avansat de focalizare automata ofera o claritate deosebita pentru subiectii care se misca rapid, iar decalajul redus al declansarii va permite sa surprindeti momentul din zbor, inainte ca subiectul sa iasa din cadru.


Conectivitate WiFi si NFC


Conectivitatea Wi-Fi va ofera posibilitatea folosirii retelelor wireless pentru a transmite fotografiile sau filmele inregistrate spre calculatorul dumneavostra, spre un server sau spre publicare imediata in diferite site-uri.

Aplicatia Samsung SMART CAMERA


Descarcati aplicatia Samsung SMART CAMERA care va ofera Remote Viewfinder, AutoShare si MobileLink, fara a mai fi necesara descarcarea fiecarei aplicatii individual. In loc sa porniti cele trei aplicatii pe rand pe smartphone, le puteti deschide pe toate trei deodata, prin simpla atingere cu un deget.

Ecran tactil de 3.7" si 1.152.000 pixeli


Utilizarea aparatului este foarte facila, mutumita comenzilor amplasate ergonomic si a ecranului LCD tactil ce permite accesarea rapida a diferitelor functii si o buna vizualizare a imaginilor.
Procesor imagine DRIMe IV

Cu ajutorul DRIMe IV veti putea surprinde cu acuratete momentele speciale din viata dumneavoasta. Este foarte rapid, oferind o calitate superioara a reproducerii culorilor si buna reducere a zgomotului de imagine.

Filmare Full HD 1080 30p


Samsung NX2000 nu arata precum o camera video, dar are capacitatea de a realiza filme de cea mai buna calitate la rezolutie Full HD 1080 30p. Cand sunteti gata de spectacol, interfata HDMI va permite sa va transmiteti viziunea pe ecranul mare al televizorului.
Sensibilitate ISO 100 - 25.600

Pentru a obtine imagini realiste de interior sau de exterior, noaptea, este posibil sa aveti nevoie de o valoare ISO mai ridicata decat permit majoritatea aparatelor foto. NX2000 va permite sa fotografiati pana la ISO 25.600, fiind de doua ori mai sensibila la lumina fata de modelul precedent, pentru ca dvs. sa realizati instantanee la viteza mare, cu un minimum de zgomot si neclaritate, chiar si in conditii de iluminare redusa.

Mod inteligent


Atingeti Mod inteligent pentru a avea acces la o varietate de setari care va ajuta sa obtineti fotografia perfecta, de fiecare data, chiar daca nu sunteti profesionist. Surprindeti o scena la viteza mare cu Captura sport sau lasati setarea Ton bogat sa creeze fotografii suprarealiste, extraordinare, cu culori care par sa iasa din ecran. Este suficient sa alegeti modul pe care il doriti si sa realizati fotografia perfecta.
Clipuri de prezentare aparat foto mirrorless Samsun NX2000


-#Aparate Foto Mirrorless (fara oglinda)#Samsung#Samsung NX2000 negru kit 20-50mm f/3.5-5.6#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto