Samsung 85mm f/1.4 ED SSA

Samsung
 
Cod produs: 1051980
Samsung 85mm f/1.4 ED SSA
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Samsung NX 85mm F1.4 ED SSA este un obiectiv ultra luminos pentru portret destinat fotografilor profesionisti. Acest obiectiv premium include modorul de focalizare SSA care ofera autofocus rapid si silentios. Asemenea lui Samsung 60mm Macro, obiectivul 85mm f/1.4 include optiunea de focus manual permanent, pentru un control sporit al focalizarii.


• Samsung NX 85mm F1.4 ED SSA este un obiectiv proiectat special pentru a functiona cu aparatele foto digitale Samsung NX.

• Elementul frontal al obiectivului nu se roteste in timpul focalizarii, facand foarte facila utilizarea filtrelor de polarizare sau a filtrelor graduale.

• Lungimea focala de 85mm (130.9mm in format 35mm) si diafragma maxima f/1.4 cu 9 lamemle rotunjite sunt punctele forte care il recomanda pentru portrete.

• Motorul Supersonic Actuator (SSA) focalizeaza ultra rapid si foarte silentios, ideal pentru filmari cu aparatele Samsung NX.EX-T85NB

· Pentru a va face o mai buna idee asupra unghiului de cuprindere oferit de acest obiectiv, puteti folosi un simulator de lungime focala facand click aici.


-#Obiective Foto Mirrorless / Micro 4/3#Samsung#Samsung 85mm f/1.4 ED SSA #-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto