Samsung 16mm f/2.4 pancake

Samsung
 
Cod produs: 1052133
Samsung 16mm f/2.4 pancake
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Samsung 16 mm f/2.4 este un obiectiv pancake superangular, extrem de compact si luminos, perfect pentru peisaje vaste.


Fotografii perfecte cu o simpla atingere Realizarea fotografiilor de calitate profesionista este acum la fel de simpla precum zambitul la aparat. Obiectivul intuitiv i-Function asigura acces rapid si usor, cu o singura atingere, la toate setarile manuale ale aparatului foto. Reglati viteza obturatorului, diafragma si multe altele cu o simpla rasucire a obiectivului, previzualizand imaginea in timp real. Acum vedeti cum setarile dvs. influenteaza fotografia, inainte de o realiza. Fie ca sunteti un entuziast sau un expert, obiectivul comod i-Function se adapteaza nevoilor dvs. de fotografiere.

Un obiectiv subtire care reda toate detaliile Ultracompact, ultrausor si ultraputernic: obiectivul Samsung de 16 mm pastreaza profilul subtire al seriei NX. Faptul ca este atat de subtire face din el obiectivul perfect in orice ocazie, pentru impatimitii fotografiei care au nevoie de flexibilitate si portabilitate. Indiferent daca iesiti la o plimbare prin oras sau intr-o excursie, puteti surprinde peisaje urbane sau naturale incredibil de frumoase intr-o varietate de conditii.

Cel mai rapid obiectiv din clasa lui Este elegant si compact dar, mai mult, obiectivul pancake Samsung de 16 mm este foarte rapid. De fapt, este cel mai rapid dintre obiectivele superangulare pentru camere compacte, partial datorita diafragmei sale F2.4. Iar viteza obturatorului va permite sa capturati imagini mai clare in conditii de luminozitate scazuta – chiar fara a avea un trepied. Ideal pentru peisajele vaste, va permite totodata sa creati un fundal plin de intensitate prin efectele de estompare, pentru imagini intr-adevar remarcabile.

EX-W16NB

· Pentru a va face o mai buna idee asupra unghiului de cuprindere oferit de acest obiectiv, puteti folosi un simulator de lungime focala facand click aici.


-#Obiective Foto Mirrorless / Micro 4/3#Samsung#Samsung 16mm f/2.4 pancake#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto