Ringke - Husa pentru Galaxy Note 8, Eco Air Clear

Ringke
 
Cod produs: 125038319
Ringke - Husa pentru Galaxy Note 8, Eco Air Clear
 
 
39 90 lei
(pretul include TVA 19%)

Husa Ringke AIR pentru Samsung Galaxy Note 8 este un bumper extrem de usor si subtire, ce protejeaza telefonul contra socurilor si zgarieturilor, fabricat din termopoliuretan premium ca sa mentina telefonul in siguranta.
Husa Ringke AIR urmareste cu atentie conturul telefonului.
Fabricat in Coreea de Sud pentru calitate premium.


 
Husa Ringke AIR pentru Samsung Galaxy Note 8

USOARA CA AERUL

Husa Ringke AIR Samsung Galaxy Note 8 este un bumper conceput ca sa fie extrem de usor. Protejeaza lateralele si spatele telefonului contra uzurii zilnice, zgarieturi si socuri, fara sa adauge greutate sau sa-i mareasca dimensiunea.
Husa Ringke AIR Samsung Galaxy Note 8este fabricata din termopoliuretan premium, pentru durabilitate maxima in timp si protectie excelenta a telefonului.
Husa Ringke AIR Samsung Galaxy Note 8 urmareste cu atentie conturul telefonului si se muleaza perfect pe forma acestuia.

ADERENTA EXCELENTA

Husa Ringke AIR Samsung Galaxy Note 8 este prima husa Ringke care combina greutatea extrem de redusa, flexibilitatea si transparenta termopoliuretanului cu nevoia de protectie, fara sa modifice aspectul telefonului.
Materialul din care este produsa Husa Ringke AIR Samsung Galaxy Note 8 are proprietati anti-alunecare, facand telefonul mai sigur in utilizare decat atunci cand nu se afla in husa.
Husa Ringke AIR Samsung Galaxy Note 8 beneficiaza de tehnologia Active Touch, facand folosirea butoanelor fizice ale telefonului mult mai comoda.

8809550344327


-#Huse#Ringke#Ringke - Husa pentru Galaxy Note 8, Eco Air Clear#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto