Ringke Eco Prism- Husa pentru Galaxy Note 8, Glitter Gray

Ringke
 
Cod produs: 125038324
Ringke Eco Prism- Husa pentru Galaxy Note 8, Glitter Gray
 
 
49 90 lei
(pretul include TVA 19%)

Husa Ringke Prism pentru Samsung Galaxy Note 8 se potriveste perfect cu noul tau telefon si ofera protectie excelenta contra socurilor, avand un aspect 3D geometric special. Acoperire completa pe toatele cele patru laturi. Este fabricata din TPU premium, durabil in timp.
Calitate premium, produs fabricat in Coreea de Sud la cele mai inalte standarde tehnologice.


 
Husa Ringke Prism pentru Samsung Galaxy Note 8, aspect special creat de Ringke care scoate in evidenta noul tau telefon datorita designului geometric 3D.
Husa Ringke Prism pentru Samsung Galaxy Note 8 este fabricata din termopoliuretan permium, cu durata de viata foarte lunga. Husa Ringke Prism pentru Samsung Galaxy Note 8 este concepută să-i îmbrace perfect formele și să-i ofere cea mai bună protecție împotriva zgârieturilor și uzurii zilnice.
Husa Ringke Prism pentru Samsung Galaxy Note 8 permite acces total la butoanele si porturile telefonului. Marginile si spatele telefonului sunt acoperite si protejate integral. Marginile husei si zona camerei foto sunt putin inaltate, pentru evitarea contactului telefonului cu supfrafetele pe care este amplasat.
Husele Ringke sunt produse în Coreea De Sud și respectă cele mai înalte standarde de calitate.

8809550344532


-#Huse#Ringke#Ringke Eco Prism- Husa pentru Galaxy Note 8, Glitter Gray#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto