Revista FotoClass numarul 2, 2010

F64 - Carti & Reviste
 
Cod produs: 50609764
Revista FotoClass numarul 2, 2010
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Acest numar al revistei FotoClass cuprinde o serie de materiale destinate pasionatilor de fotografie care doresc sa-si achizitioneze primul DSLR, incepand cu prezentarile de aparate entry-level Canon 1000D, Nikon D3000, Sony A230, la care se adauga zoom-urile standard, acestea fiind primele care capteaza interesul fotografilor.
    Dintre aparatele mirrorless cu obiective interschimbabile care castiga din ce in ce mai mult teren, atat din zona compactelor cat si din cea a DSLR-urilor, va prezentam noul Samsung NX alaturi de un review Olympus E-P2 realizat de Cosmin Bumbut.
    Celor care doresc un aparat versatil si capabil, in special pentru fotografia de calatorie, dar care nu presupune obiective interschimbabile, le-am pregatit un articol despre modelul bridge Fujifilm Finepix S200EXR.


     Dosarul editie este consacrat unui subiect de interes pentru majoritatea fotografilor, redarea culorilor in fotografia digitala, completat cu un articol excelent documentat despre calibrarea monitorului.
     Pasionatii de de fotografie wildlife au la dispozitie un ghid de fotografie de pasari semnat de Bogdan Tronac, cei preocupati de still-life, un making of cu Mircea Savu, iar fotografii de studio vor urmari cu placere incursiunea intr-un workshop de fotografie de nud sustinut de Cosmin Gogu.
     La acestea se adauga notele de calatorie in Antarctica ale exploratorului David Neacsu, insotite de imagini realizate in conditii extreme.


-#Reviste / Carti Foto#F64 - Carti & Reviste#Revista FotoClass numarul 2, 2010#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto