Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

Panasonic HC-V750EP-K Negru RS125012165 Resigilat

Panasonic
 
Cod produs: RS125012165
Panasonic HC-V750EP-K Negru RS125012165
 
 
Compara acest produs cu:
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Detalii resigilat:

Expus in magazin, urme minime utilizare.


Detalii produs:

Faceti fiecare scena mai frumoasa

Filmati momentele deosebite din viata la o calitate deosebita a imaginii, folosind sistemul de lentile 4-Drive si functia imbunatatita Level Shot (filmare dreapta). Acest model este dotat si cu functie video Full HD cu incetinitorul si functie Wi-Fi incorporata, cu Baby Monitor (supravegherea bebelusului).

• Inregistrare video Full HD 1920 x 1080
• Full HD Slow-Motion la 120 fps
• Conectivitate Wi-Fi si NFC
• Zoom optic 20x
• Sistem lentile in 4-Drive
• Crystal Engine Pro+ Procesor imagine
• Stabilizare optica 5-Axis Hybrid O.I.S +
• Functie Level Shot (filmare dreapta)
• Moduri de creative de control incorporate si functie Baby Monitor


Calitate deosebită a imaginii
Combinaţia dintre lentila, senzorul şi procesorul modernizate asigură un zoom puternic şi sensibilitate înaltă.
Funcţia Level Shot
Funcţia Level Shot (filmare dreaptă) detectează automat şi corectează orice înclinare a imaginii filmate. Modelele din 2014 utilizează procesare hibridă bazată pe un senzor de accelerare şi un senzor de rotaţie, îmbunătăţind astfel monitorizarea înclinării cu 30%, pentru o mai mare stabilitate a filmării. Imaginile sunt filmate mai drept, chiar şi atunci când filmaţi dintr-o poziţie dificilă, dintr-un unghi foarte jos sau foarte înalt.
Filmare Full HD cu încetinitorul
Înregistrează videouri Full HD (1920 x 1080) la 120 fps.* Iar funcţia Intelligent Frame Creation a noului procesor Crystal Engine Pro+ interpolează la un echivalent de 240 fps,* pentru o imagine încetinită lină, de calitate. Comută pe filmare cu încetinitorul când atingeţi pictograma de pe ecranul LCD în timp ce filmaţi.

* Pentru NTSC: 60/120/240 fps
* Pentru PAL: 50/100/200 fps
Supravegherea bebeluşului
Cu ajutorul funcţiei Wi-Fi, puteţi vedea ce face bebeluşul dvs. preluând imaginile pe un smartphone sau pe o tabletă într-o altă încăpere. Funcţia Push Notification alertează smartphone-ul sau tableta atunci când senzorul de voce detectează că s-a trezit copilul sau că gângureşte; puteţi chiar să vorbiţi cu bebeluşul prin monitor.

Sistem de lentile 4-Drive
În premieră* la o cameră video pentru amatori, se utilizează patru grupuri de lentile pentru a obţine atât calitate înaltă a imaginii, cât şi o dimensiune compactă.

* Din 6 ianuarie 2014

Nou senzor BSI si Crystal Engine Pro+
Suprafaţa efectivă este mai mare*, astfel încât să se obţină o calitate înaltă a imaginii (6,03 megapixeli efectivi).
Aceasta vă permite să obţineţi imagini luminoase şi frumoase chiar şi în locuri întunecate.

* În comparaţie cu HC-V720.


Viteza de procesare a informaţiilor a avansat de aproximativ 1,5 ori* faţă de cea convenţională. Noua funcţie de reducere a paraziţilor a redus paraziţii astfel încât să vă bucuraţi de imagini clare, vibrante şi pline de culoare în Full HD.
Zoom inteligent 50x / Zoom optic 20x
Unghiul larg de filmare extinde posibilităţile de expresie fotografică, mărind captarea de la unghiul de 29,5 mm la un zoom inteligent de 50x. Aceasta vă permite să filmaţi orice, de la peisaje panoramice până la imagini telefoto, pentru a obţine imagini dinamice cu subiecte aflate la distanţă.
HYBRID O.I.S. + cu corecţie pe 5 axe
HYBRID O.I.S. + utilizează corecţia pe cinci axe pentru a elimina complet efectele de neclaritate a imaginii, de la filmarea în unghi larg până la cea cu zoom foarte puternic. Aceasta vă permite să filmaţi imagini clare, fără estompare, în aproape orice condiţii.
Remote Shooting / Remote View
Aplicaţia „Panasonic Image App” vă permite să utilizaţi un smartphone sau o tabletă pe post de telecomandă cu vizualizare în timp real şi să operaţi camera video de la distanţă.

Videourile şi fotografiile din cameră pot fi vizualizate pe un smartphone sau pe o tabletă şi apoi încărcate pe o reţea de socializare.
Monitorizarea locuinţei
Când plecaţi de acasă, puteţi monitoriza şi înregistra în interiorul locuinţei, obţinând videouri de calitate, şi puteţi vorbi cu membrii familiei sau cu animalele dvs. de companie prin intermediul smartphone-ului sau tabletei.
Derulare personalizată şi partajare simplă
Puteţi să vă bucuraţi de funcţia de derulare personalizată cu ajutorul smartphone-ului sau tabletei imediat după ce aţi filmat. Scenele dvs. preferate pot fi partajate pe o reţea socială printr-o simplă manevră de glisare şi fixare.

Colaj foto cu imaginile preferate
Creaţi un colaj foto cu cele mai bune scene, alegându-le direct din video.
Conexiune prin NFC dintr-o singură mişcare si difuzare în timp real
Fără a vă descuraja cu setări iniţiale complicate, NFC vă permite să conectaţi camera video la un smartphone sau la o tabletă dintr-o singură mişcare.
Chiar şi fără NFC, puteţi folosi codul QR pentru a stabili setările Wi-Fi simplu şi rapid.

Funcţia Wi-Fi încorporată permite difuzarea în timp real a evenimentelor importante prin Ustream. Astfel puteţi transmite în direct imagini unor persoane cu acces la Internet aflate în diverse părţi ale lumii. Aveţi la dispoziţie şi o funcţie care vă permite să trimiteţi la anumite adrese prestabilite un e-mail pentru a anunţa începerea transmiterii.

Remote Pan Tilt Cradle (dotare opţională)
Conectaţi camera la dispozitivul Remote Pan Tilt Cradle (comercializat separat) şi o puteţi face să se rotească automat. Senzorul de mişcare şi funcţia de recunoaştere a chipurilor vă permit să captaţi automat videouri cu toţi participanţii la o petrecere sau un alt eveniment. Senzorul de mişcare vă permite chiar să folosiţi camera pentru a vă supraveghea animalele de companie când nu sunteţi acasă. Puteţi să folosiţi funcţia direct din camera video sau la distanţă, cu ajutorul aplicaţiei Panasonic Image App.

Înregistrare de înaltă calitate a sunetului
Microfon cu zoom şi protecţie împotriva zgomotului produs de vânt În spaţiul dintre microfon şi plasa de protecţie a acestuia este inserat un material de amortizare care elimină zgomotul produs de vânt cu până la 1/3 mai mult decât modelele convenţionale*, pentru a asigura întotdeauna o înregistrare clară.

* În comparaţie cu seria HC-V720.

Componente audio de calitate înaltă

Cele patru microfoane cu diametru de 6 mm şi raport înalt semnal / zgomot şi condensatoarele electrolitice cu aluminiu reduc denaturarea sunetului şi măresc claritatea.

Creative Control
Efectele de filtru – Miniature Effect, 8mm Movie, Silent Movie şi Time Lapse Recording – fac posibilă filmarea de videouri impresionante, adaptate la împrejurarea specifică în care filmaţi.

Mod iA (intelligent Auto) / iA Plus
Această funcţie puternică detectează condiţiile de filmare, ajustează automat setările şi activează funcţiile pentru a asigura rezultate optime. Pe lângă aceasta, modul iA Plus vă permite să reglaţi compensarea expunerii şi balanţa de alb prin simpla apăsare a butonului de pe ecranul LCD.
Conectare şi copiere pe un HDD extern
Datele înregistrate pot fi copiate uşor pe un HDD fără a fi nevoie de utilizarea computerului.

Iată cazurile în care nu se poate conecta direct un HDD cu port USB la camera video:

- HDD-ul cu port USB are capacitate sub 160 GB sau peste 2 TB

- HDD-ul cu port USB are două sau mai multe partiţii

- HDD-ul cu port USB are alt format decât FAT32

- Dacă doriţi să conectaţi HDD-ul printr-un distribuitor USB (USB hub)

- Dacă HDD-ul cu port USB nu este de tip desktop.

-#Camere Video Compacte#Panasonic#Panasonic HC-V750EP-K Negru RS125012165#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto