Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

Phottix Luna Deep Octa - octobox pliabil 100cm, montura Bowens

Phottix
 
Cod produs: 125022528
Phottix Luna Deep Octa - octobox pliabil 100cm, montura Bowens
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Phottix Luna Deep Octa este un octobox pliabil cu diametrul de 100cm, pe montura Bowens. Tijele sunt fabricate din fibra de sticla, iar timpul de asamblare este foarte scurt. Astfel, octoboxul Phottix Luna Deep Octa este perfect pentru sedintele foto in locatie, sau pentru studiourile foto mici, cu spatii de depozitare modeste.

Pachetul include doua difuzii, geanta de transport si inelul pe montura Bowens. Inelul poate fi inlocuit (alte inele sunt disponibile separat), pentru a monta octoboxul pe alte marci de blituri.Phottix Luna Deep Octa este un octobox pliabil cu diametrul de 100cm, pe montura Bowens. Tijele sunt fabricate din fibra de sticla, iar timpul de asamblare este foarte scurt. Astfel, octoboxul Phottix Luna Deep Octa este perfect pentru sedintele foto in locatie, sau pentru studiourile foto mici, cu spatii de depozitare modeste.

Pachetul include doua difuzii, geanta de transport si inelul pe montura Bowens. Inelul poate fi inlocuit (alte inele sunt disponibile separat), pentru a monta octoboxul pe alte marci de blituri.-#Softboxuri / Voleti / Grid-uri / Filtre Colorate#Phottix#Phottix Luna Deep Octa - octobox pliabil 100cm, montura Bowens#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto