Phottix 3 Ring Auto-Focus AF - set 3 tuburi macro pt Canon

Phottix
 
Cod produs: 125019160
Phottix 3 Ring Auto-Focus AF - set 3 tuburi macro pt Canon
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Phottix 3 Ring Auto-Focus AF este un set tuburi extensie (inele macro) pentru aparate foto cu montura Canon EF. Setul contine 3 inele macro, respectiv de 13mm, 21mm si 31mm.

Tuburile de extensie (inelele macro) sunt proiectate pentru a permite obiectivelor sa focalizeze mai aproape decat distanta lor minima de focalizare din constructie. Prin aceasta apropiere (micsorarea distantei de focalizare) se creaza efectul de marire a subiectul fototgrafiat (subiectul apare ca fiind mai mare atat in vizor, cat si in fotografie/cadru).


Aceste tuburi de extensie sunt extrem de folositoare in fotografia MACRO, putand transforma practic orice obiectiv intr-unul macro, la un cost sensibil mai mic, dar mentinand in acelasi timp calitatea optica a obiectivului.

Tuburile de extensie Phottix 3 Ring Auto-Focus AF nu dispun de optica. Se monteaza direct pe camera, pe baioneta, iar la capatul lor se ataseaza obiectivele. Marindu-se astfel distanta dintre obiectiv si planul focal, aparatul este "fortat" sa focalizeze mai aproape decat in mod normal. Cu cat este mai mare dimensiunea tubului, cu atat aparatul va focaliza mai aproape.

Setul Phottix 3 Ring Auto-Focus AF contine 3 tuburi de extensie/inele macro, de lungimi diferite, respectiv 13, 21 si 31mm. Aceste 3 tuburi pot fi folosite independent sau combinate.

Inelele de macro Phottix 3 Ring Auto-Focus AF au contacte ce permit functionarea autofocusului si a TTL-ului.

61250


-#Inele Macro#Phottix#Phottix 3 Ring Auto-Focus AF - set 3 tuburi macro pt Canon #-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto