Anunt important
                                                            Stimati clienti, va informam pe data de 24 ianuarie F64 are program normal. Comenzile cu livrare vor fi predate curierului incepand cu data de 25 ianuarie. Va multumim!                                                            
Inchide

Photoshop CS5 - Editarea foto pe intelesul tuturor

Standard
 
Cod produs: 1048731
Photoshop CS5 - Editarea foto pe intelesul tuturor
 
 
29 00 lei
TVA 5%
anunta

Destinată începătorilor şi amatorilor într-ale prelucrării de imagine digitală, această carte se doreşte a fi un ghid de învăţare a celui mai puternic program de editare foto, Adobe Photoshop. Acoperă toate noţiunile de bază, de la utilizarea principalelor instrumente şi facilităţi ale aplicaţiei, până la eliminarea defectelor din fotografii şi retuşarea acestora pentru a obţine rezultate de calitate maximă.

Veţi descoperi puternicele funcţii noi ale ediţiei CS5, care vă permit, printre altele, eliminarea rapidă a obiectelor nedorite din imagine, modificarea posturii unui subiect uman sau a unui obiect, reorientarea şi decuparea rapidă şi fără deformări ale motivelor centrale şi multe altele!


 
An aparitie: 2011
Editura: 3 D MEDIA COMMUNICATIONS
Nr. pagini: 212

Punctând etapele esenţiale pentru fiecare operaţiune de îmbunătăţire şi manipulare a imaginii, cartea nu se vrea o simplă colecţie de reţete ce trebuie urmărite orbeşte, ci constituie punctul de plecare pentru însuşirea cunoştinţelor şi aptitudinilor necesare utilizării creative şi eficiente a programului, încurajând o gândire dinamică şi flexibilă, benefică pe termen mediu şi lung.

Developarea optimă a negativelor digitale, îmbunătăţirea portretelor şi realizarea unor montaje creative sunt doar câteva dintre subiectele atinse, folositoare atât pentru editare foto uzuală, cât şi pentru cei care doresc să-şi pună creativitatea la încercare. Nu în ultimul rând, cartea tratează problema administrării corecte şi eficace a culorilor şi colecţiei de imagini, puncte critice în activitatea oricărui fotograf şi grafician ambiţios. cuprins 1.indd

Axată pe actuala versiune, CS5, publicaţia este de interes şi pentru utilizatorii variantelor mai vechi, care vor afla cum pot integra noile puternice funcţionalităţi în aplicarea oricărui retuş şi efect special sau în realizarea de colaje şi lucrări cu un grad de complexitate ridicat.

Acordând materialelor chiar şi numai câteva reprize scurte de studiu săptămânale, aptitudinile dumneavoastră de utilizare a programului vor creşte simţitor în cel mai scurt timp!1048731


-#Reviste / Carti Foto#Standard#Photoshop CS5 - Editarea foto pe intelesul tuturor#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto