Pentax SMC D-FA 645 55mm f/2.8

Pentax
 
Cod produs: 125011805
Pentax SMC D-FA 645 55mm f/2.8
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Pentax SMC D-FA 645 55mm f/2.8 este un obiectiv standard destinat camerelor pe format mediu Pentax 645 (atat film, cat si digital). Obiectivul este izolat impotriva prafului si umezelii, este prevazut cu motor de focalizare SDM (Super Direct-drive Motor) iar lentilele au tratamente Aero-Bright si SP.

Pentax SMC D-FA 645 55mm f/2.8 este proiectat si fabricat la cele mai inalte standarde de calitate, fiind conceput sa ofere maximul de claritate in combinatie cu senzorul de 51Mpx al noului Pentax 645Z.


• Optica de exceptie

Pentax SMC D-FA 645 645 55mm f/2.8 incorporeaza lentile asferice hibride care imbunatatesc semnificativ rezolutia si luminozitatea obiectivului in colturi. Toate caracteristicile obiectivului au fost optimizate pentru fotografia digitala; de exemplu efectele nedorite de flare si ghost au fost reduse la minim prin aplicarea de tratamente optice si utilizarea materialelor antireflexive in constructia obiectivului.

• Flexibilitate

Montat pe un corp digital Pentax 645, acest obiectiv standard ofera o distanta focala de 43.5mm (echivalent in format 35mm), care produce un unghi de cuprindere foarte apropiat de cel al ochiului uman. Pentax SMC D-FA 645 55mm f/2.8 este recomandat pentru numeroase tipuri de fotografie, de la peisaj la portret.

• Rezistent la umezeala si praf

Pentax SMC D-FA 645 55mm f/2.8 foloseste 7 garnituri dedicate pentru izolare optima la umezeala si praf. Impreuna cu camerele digitale Pentax 645 (D sau Z), fotograful are la dispozitie un sistem pregatit sa se descurce excelent in locatii mai putin favorabile.

• Tratamente Aero Bright

Acest obiectiv beneficiaza de tratamentul Aero Bright care asigura imagini contraste in fotografiile contre-jour.

• Diafragma cu lamele rotunjite

Pentax SMC D-FA 645 55mm f/2.8 este primul obiectiv pentru format mediu de la Pentax prevazut cu diafragma cu lamele rotunjite. Imaginile cu camp de profunzime ingust au un bokeh natural si placut, fara puncte de lumina care distra atentia de la subiect.

• Sistem de focalizare cu motor SDM

Motorul de autofocus SDM (Supersonic Direct-drive Motor) este silentios, rapid si fluent.

• Tratament SP

Suprafata esterioara a lentilei frontale are aplicat un strat de tratament SP (Special Protect), care consta in aplicarea unui compus chimic bazat pe fluorina. Tratamentul SP respinge praful, stropii de apa si grasimea.


· Pentru a va face o mai buna idee asupra unghiului de cuprindere oferit de acest obiectiv, puteti folosi un simulator de lungime focala facand click aici.


-#Obiective Foto DSLR#Pentax#Pentax SMC D-FA 645 55mm f/2.8#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto